DELUXe Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Попаднах снощи на това сериалче и още немога да си легна. Много е зарибено и бая смях пада. Мисля, че ще ви хареса поне мен доста ме кефи Нали се сещате за онзи подозрителен тип из денонощните магазини,когото срещате винаги когато спрете на път за къщата на баба? От типа хитреци, дето си купуват пакет цигари, лотарийни билети и една кутия от високите бири в десет часа сутринта? Същия, когото изчаквате да излезе, преди вие и семейството ви да влезете? Е... Този тип съм аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Zaradi taq mizeriq moje da sprat joey... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 А защо не кажеш къде си попаднал на него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 Zaradi taq mizeriq moje da sprat joey... Това не може да е вярно! А защо не кажеш къде си попаднал на него ? http://movies.hu/index.php?title_keywords=...&submit=By+Name Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Ima6 li vazmojnost da ka4i6 seriite na evrocomski sarvar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Ima6 li vazmojnost da ka4i6 seriite na evrocomski sarvar? Ми няма как да ги кача. Някой админ да ги тропне те са малко 10тина Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Ми няма как да ги кача. Някой админ да ги тропне те са малко 10тина Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 И аз изгледах серийките, много са сладки Хем те разсмива, хем те кара да помислиш. Cute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Гледах първия епизод, стори ми се доста скучничък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Гледах първия епизод, стори ми се доста скучничък. Първия епизод наистина не са го изпипали както трябва, следващите е шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Хм, утре ще гледам 2-3 серий и ще си кажа мнението. А за Джоуи не е вярно, до колкото знам се излъчват по различно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Хм, утре ще гледам 2-3 серий и ще си кажа мнението. А за Джоуи не е вярно, до колкото знам се излъчват по различно време. Мен много ми допадна,въпреки че че напоследък трудно се зарибявам по такива сериалчета.Тия дни докато бях болен му изядох всичките серии,които са излезли и...се почуствах прилично "нахранен",особено с настроение Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 Качили са до 16-та серия в унгареца много смях падна Който не го е гледал да гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 И аз му бях попаднал преди известно време и бях изгледал май първите 12 серии. Ама третата липсва. Иначе яко е сериалчето. Някой път трябв да го догледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 4, 2006 Author Share Posted October 4, 2006 Излезнала е 1ва серия на втория сезон пак много смях падна Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Позабравена е нещо темата.Гледам предният пост е от когато почна 2-ри сезон Та какво мислите за 3-ти ще има пак смях а ! ? Episode 1-2 Episode 3 Have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Някой може ли да ми припомни как свърши последният епизод на миналия сезон, че не знам до кой съм го гледал /нещо ми се върти в главата, че изгледах до края на 2рия сезон всичко серии, но.../ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 ами вкараха Ърл в затвора,защото се призна за виновен вместо Жой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.