Runner Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Имам два телефона, които се изключват сами от време на време. Двата са различна марка. Каква е възможността да е от батерията? Телефоните са си старички вече, но още вършат работа и нямам намерение да ги сменям. Ако е от батерията, ще им сменя само нея. За сега не ми се носят на сервиз. Ще се радвам някой да сподели мнение, особено ако се е сблъсквал с този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Когато ти позвъняват на тях ли ти се гасят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Не, поне до сега не съм забелязал да се гасят докато ми звънят. По-скоро е рандъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Все пак сподели какви са апаратите. На първо четене се сещам за 2 причини: 1. Лош контакт с батерията 2. Прецакан софтуер И в двата случая проблема не е серизиозен Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Може и просто да им е дошло времето.Имах един Siemens c35i,който след 4 години употреба започна да прави същите мизерии,което се оказа нормално за модела при продължително ползване.И сега си работи,но дори с нова батерия си се изключва когато си поиска.Почисти пластинките,с които прави контакт батерията,ако и това не помогне-бягай в сервиз,за да видят дали не е от софтура или просто им е дошло времето на телефоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhitE_GhosT Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Относно гореспоменатия Siemens и аз имах същия, правеше ми същите проблеми. Един ден се заиграх с чука щото ми писна, е после се наложи да си взема нов телефон. Човече не си пробвай нервите по-добре си вземи нов телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз имах подобен проблем с Нокиа 3510. Ама се изключваше само при студено време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Аз имах подобен проблем с Нокиа 3510. Ама се изключваше само при студено време. Същия проблем с Алкател. Реши се със смяна на батерията При по студено време батерията си "губи" капацитета, и като е изхабена вече хич я няма @Runner много вероятно е да е от батерията. Ако имаш познат с същия тел. пробвай неговата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Сега вече разбрах в общи линии, какъв е проблема. Батерията пада на 3тия ден някъде, но индикатора за батерията не е в ред, показва, че е почти пълна и въпреки това изключва. Това от батерията ли е или е от софтуера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Mojno e da sa kontaktite na bateriqta te prqt chesti problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Сега вече разбрах в общи линии, какъв е проблема. Батерията пада на 3тия ден някъде, но индикатора за батерията не е в ред, показва, че е почти пълна и въпреки това изключва. Това от батерията ли е или е от софтуера? Оригиналната батерия ли е а как установи, че батерията пада на 3-тия ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Да. С нея е говорено към 2 години и нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Сега вече разбрах в общи линии, какъв е проблема. Батерията пада на 3тия ден някъде, но индикатора за батерията не е в ред, показва, че е почти пълна и въпреки това изключва. Това от батерията ли е или е от софтуера? Честно да ти кажа винаги съм се чудил как определят оставащия капацитет на литиевойонна батерия с толкова прости средства Така е направен софтуера - някакви измислени приблизителни стойности показват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Може и просто да им е дошло времето.Имах един Siemens c35i,който след 4 години употреба започна да прави същите мизерии,което се оказа нормално за модела при продължително ползване.И сега си работи,но дори с нова батерия си се изключва когато си поиска.Почисти пластинките,с които прави контакт батерията,ако и това не помогне-бягай в сервиз,за да видят дали не е от софтура или просто им е дошло времето на телефоните Е, че те сименсите по начало са кофти телефони.. Аз съм с ц62, и ми прави супер проблеми, примерно телефона ми е включен, човека до мене ми звъни и му казва, че е е изключен, а в тва време аз получавам смс. И като го водих на доктор ми казаха, че единствената оправия за него е оригиналния панел, както и ме 'светнаха', че 'сичките сименси били за вторични суровини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.