ico_manekena Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 значи проблема ми е такъв имам ericson t29s като го вкюча след пин кода ми иска код на телефона който аз си нямам напредстава как се е появил някои може ли да ми каже как се маха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 значи проблема ми е такъв имам ericson t29s като го вкюча след пин кода ми иска код на телефона който аз си нямам напредстава как се е появил някои може ли да ми каже как се маха? Задал си му телефонен код!По принцип стандартните са 1234 или 0000 ама т'ва е риск да пробваш,щот ако не е така тряя да ти го разкодират!Мисля че имаше 3 опита!Освен да оцелиш кода и после да го махнеш като се вкл. тела няма др.начин освен пак да ходиш да ти го разкодират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 иди в някой сервиз - ще ти махнат кода за 5 мин. иначе ако го вържеш към ПЦ май си излизаше какъв е кода - ама май за целта след като го вържеш към ПЦ , след това трябва да включиш телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Не само три опита!!!Пробвай спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.