Jump to content
BulForum.com

windows 3d theme

don_anton

Recommended Posts

та мисълта ми не е да ми препоръчате теми са стайл хп или не6то такова просто питам как да си направя десктопа да изглежда 3д тък някъде видях такъв пик но не помна къде ся се мотам из гоогле но не намирам нищо свястно та неква идея ?

Имаше преди време разни такива измишльотини за Windows98.Сега някой им пусна мухата, че "новият" windows vista ще е с тримерен десктоп и всички се юрнаха забравяйки кое ще е важното нещо в "новата" операционна система на MS.

Как кое ше е важно?! Важно е да е шаренка - луд на шаренко се радва. И Бил добре го знае. Другото се оправя със сървиз пакове и патчове :)

ахм ми що не си спестихте последните 2ма мислите за вас си а ? и модератор дори флодче прай кво стаа кви са тия раоти моа ли да знам ся ще репортна че не ме изкефи

1во не знаете аз на кфо се кефа на мен ли ми тряя и за кфо ми тряя

2ро не ме поставайте под някъф знаменател без да знаете квото и да е за мен

3то като имате хитри идейки си ги запазате за вас ако не са по темата

4то мерси за помоща най-якия форум направо най-суперско полезния и забавен за напред винаги ще питам тук 1во като имам проблем

ай

Кой и къде е споменал теб в последните два поста?! Нищо де - явно си качил налягане, изпусни си парата тук, няма проблеми... Аз си знам, че съм комплексар ;)

Имаше преди време разни такива измишльотини за Windows98.Сега някой им пусна мухата, че "новият" windows vista ще е с тримерен десктоп и всички се юрнаха забравяйки кое ще е важното нещо в "новата" операционна система на MS.

Vista не е триизмерен, има просто една функция 3D filp, която, наред с новия Alt+Tab manager, ще улесни ползването на интерфейса и бла бла бла ще видим. Сега дърпам февруарската бета.

@don_anton

ако искаш просто разнообразен десктоп с ефекти и т.н. - свали си Windows blinds най-добре, сигурно го имате в локалния, ако не - torrents. За 3D shell съм чувал само два пъти досега, единият съм го виждал и симулира нещо подобно на FPS игра, доста неудобно и крайно излишно, другият се казва Sphere3D и представя плоското поле на десктопа като повърхност на сфера. Не съм го пробвал, не ми и трябва. Google ако искаш...

нека да уточня не ми тряя 3д интерфейс за да си го използвам винаги

просто ми е интересно как ще изглежда иначе съм си с нормална тхеме и всичко си ми е по деафулт не си падам по шарении макарче май вие друго мислите а

http://www.gamespot.com/features/6143883/

Ето ти инфо за Aero - на Vista 3D десктоп темата... и пик има ;) стига си ревал. Нищо не си търсил с Гугъл - на мен тоя линк ми го изхвърли от първия опит.

Но всичко май е още пожелание само, не е готово... ще почакаш малко...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...