Jump to content
BulForum.com

Lindows

ralexes

Recommended Posts

Lindows е нова, интересна и вълнуваща операционна система като Microsoft Windows XP или Apple Mac OSX. LindowsOS е много лесна за използване, както се очаква да бъде една операциона система, плюс скоростта и стабилността които винаги сте желали. Преминавайки на LindowsOS ще имате силата и стабилността на Linux със свободата на средата на windows.

Iskam da popitam dali si struva.

Не струва хич... според мен е пълна боза. Но ако искаш го пробвай - не губиш нищо. Тия дни ще кача финалната 4.0 версия.

Lindows е нова, интересна и вълнуваща операционна система като Microsoft Windows XP или Apple Mac OSX. LindowsOS е много лесна за използване, както се очаква да бъде една операциона система, плюс скоростта и стабилността които винаги сте желали. Преминавайки на LindowsOS ще имате силата и стабилността на Linux със свободата на средата на windows.

Iskam da popitam dali si struva.

IDEQTA : za LinDows si struva

REALIZACIQATA : ne

Nito ideiata, nito realizaciata sa neshto sviastno :tongue

Da se opitvash da pravish hibrid mejdu dve OS s totalno razlichna filosofia e prosto smeshno, a tehnicheski poglednato rezultata moje da byde samo edin - BOZA :sick

P.S. Ako na niakoi mu triabva tolkova i windows i linux ednovremenno, ima edin prekrasen instrument - VMWare :punk. S nego imash istinski linux i istinski windows, a ne niakakva boza.

• 4 weeks later...

ralexes ne go chakai toz Lindos! kato iskash da smenish OSto kachvai napravo Linux .. nqma da sgreshish! puk i nali veche ne se zaribqvash tolkova po games.. az utre shte installvam Mandrake 9.2 :D moje da ne e nai-dobriq Linux no vse pak.. puk i vse s neshto trqbva da se zapochne..

ralexes ne go chakai toz Lindos! kato iskash da smenish OSto kachvai napravo Linux .. nqma da sgreshish! puk i nali veche ne se zaribqvash tolkova po games.. az utre shte installvam Mandrake 9.2  :D moje da ne e nai-dobriq Linux no vse pak.. puk i vse s neshto trqbva da se zapochne..

Hahaha, :lol: pravi6 mi golqmo 6ou Jey.Vse pak moje6e da mi go kaje6 i po drug na4in :P

• 10 months later...

Vinagi sym si mislil, che lindows e vzel nesyvmestimostta ot linux i nestabilnostta ot windows ...

Ako ne moje da podkarva windows prilojeniq dobre, zashto prosto ne polzvate linux ? S Winex (cedega) ili CrossOver mojete da podkarate (makar i bygavo) windows applications.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...