Slain Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 много искам да си купя/взема някво куче и съм се спрял на Самоед! Обаче са им искат много пари(400-500) интересува ме ако си поръчам куче ще ми го докарат ли в България ? и как ще стане тая доставка ? ако някой е запознат няма да откажа да ми обясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Хубаво си намислил да си вземеш куче, ама ... Помисли как би се чувствал един ескимоски пес в любимата ни Тракия през август. Що не си избереш някаква друга порода? Примерно нещо, което се подстригва през лятото - шнауцер. Иначе само ще мъчиш хайвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Lol...these are not dogs, but dog figurines.... Lol, U made my day... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 не обърнахте ли внимание на това: "These figurines are very realistic replicas of over 185 dog breeds. They are hand cast and hand painted for a dramatic breed likeness." което ще рече, че това са фигурки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Lol...these are not dogs, but dog figurines.... Lol, U made my day... дееба дееба ми то рано сутрин...не забелязах и все пак въпроса ми остава...ако искам да си поръчам от някаде другаде как може да се докара до БГ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 И без това сте отворили тема за кучета,искам и аз да питам: Някой да си има на идея от къде мога да се сдобия с интелигентно русо кученце? Кокер-шпаньол. Защото доколкото знам в България няма развъдници на кокери....не ми трябва някакво съз знатно родословно дърво и медали... Приблизителни цени за малките?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз се интересувам от цената на голден ретривърите (бял по възможност) Някой ако знае нека да ми пише едно пм-че моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 И без това сте отворили тема за кучета,искам и аз да питам:Някой да си има на идея от къде мога да се сдобия с интелигентно русо кученце? Кокер-шпаньол. Защото доколкото знам в България няма развъдници на кокери....не ми трябва някакво съз знатно родословно дърво и медали... Приблизителни цени за малките?? ne mislia 4e kokerite sa mnogo inteligentni. Ina4e mogat da ti dostaviat vsichko otvyn, no isliza skypo. Dostavkata e spored tova kak se ugovorite s prodava4a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 ето тука има обяви за кучета... поне да се ориентираш за цена http://www.obiavi-bg.com/cat2.php?r=21|135|140 голдън ретривър --> http://www.obiavi-bg.com/obiava_92342-21|135|140.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 ne mislia 4e kokerite sa mnogo inteligentni. Хехе,всичко русо е интелигентно,ей! Не е важно да са умни,а да са руси.. Slain,мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 И без това сте отворили тема за кучета,искам и аз да питам:Някой да си има на идея от къде мога да се сдобия с интелигентно русо кученце? Кокер-шпаньол. Тази порода кучета са по-глупави от дивеча си - птиците... Иначе също бих препоръчал друга порода. И се замисли, можеш ли това куче да го извеждаш 2 пъти на ден за минимум половин-един час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Ами щом се налага,ще го извеждам. А и майка ми го иска,какво мога да и кажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Тази порода кучета са по-глупави от дивеча си - птиците... Е, тук не бих се съгласила, но всеки с мнението си Има един клип на Татяна - Крадец на сънища(съжалявам, ако греша, ще проверя отново), та в него участва моето кученце като малко.Казва се Мери, тогава живееше в една къща на познати, където онази си е снимала клипа.И понеже е много любвеобилна, ходила да се гушка и случайно влязла в кадър.После я карали по няколко пъти да прави едни и същи неща, и то - глупавичкото се спрявяло. За жалост ще си има русо - червенокоси кученца едва след около година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.