Jump to content
BulForum.com

Кучета!!!

Slain

Recommended Posts

много искам да си купя/взема някво куче :) и съм се спрял на Самоед! Обаче са им искат много пари(400-500)

интересува ме ако си поръчам куче ще ми го докарат ли в България ? и как ще стане тая доставка ?

ако някой е запознат няма да откажа да ми обясни

:P

Хубаво си намислил да си вземеш куче, ама ... Помисли как би се чувствал един ескимоски пес в любимата ни Тракия през август.

Що не си избереш някаква друга порода? Примерно нещо, което се подстригва през лятото - шнауцер.

Иначе само ще мъчиш хайвана.

не обърнахте ли внимание на това:

"These figurines are very realistic replicas of over 185 dog breeds. They are hand cast and hand painted for a dramatic breed likeness."

което ще рече, че това са фигурки...

Lol...these are not dogs, but dog figurines.... Lol, U made my day... :lol: :laughing: :D :P :lol: :rolleyes: :D

дееба дееба :) ми то рано сутрин...не забелязах

и все пак въпроса ми остава...ако искам да си поръчам от някаде другаде как може да се докара до БГ ?

И без това сте отворили тема за кучета,искам и аз да питам:

Някой да си има на идея от къде мога да се сдобия с интелигентно русо кученце? :P

Кокер-шпаньол.

Защото доколкото знам в България няма развъдници на кокери....не ми трябва някакво съз знатно родословно дърво и медали...

Приблизителни цени за малките??

Аз се интересувам от цената на голден ретривърите (бял по възможност)

Някой ако знае нека да ми пише едно пм-че моля.

Някой да си има на идея от къде мога да се сдобия с интелигентно русо кученце? :P

Кокер-шпаньол.

Защото доколкото знам в България няма развъдници на кокери....не ми трябва някакво съз знатно родословно дърво и медали...

Приблизителни цени за малките??

ne mislia 4e kokerite sa mnogo inteligentni.

Ina4e mogat da ti dostaviat vsichko otvyn, no isliza skypo. Dostavkata e spored tova kak se ugovorite s prodava4a.

Кокер-шпаньол.

Тази порода кучета са по-глупави от дивеча си - птиците...

Иначе също бих препоръчал друга порода. И се замисли, можеш ли това куче да го извеждаш 2 пъти на ден за минимум половин-един час...

Тази порода кучета са по-глупави от дивеча си - птиците...

Е, тук не бих се съгласила, но всеки с мнението си :)

Има един клип на Татяна - Крадец на сънища(съжалявам, ако греша, ще проверя отново), та в него участва моето кученце като малко.Казва се Мери, тогава живееше в една къща на познати, където онази си е снимала клипа.И понеже е много любвеобилна, ходила да се гушка и случайно влязла в кадър.После я карали по няколко пъти да прави едни и същи неща, и то - глупавичкото се спрявяло.

За жалост ще си има русо - червенокоси кученца едва след около година :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...