Jump to content
BulForum.com

Майбах,Мерцедес

BoFFo

Recommended Posts

Вчера в моята компания след няколко напитки,се разгоря голям спор.Знчи става върпос коя и каква(като националност) е дизайнерката фирма на Майбах и Мерцедес и дали е една и съща.Някои ако може да ми помогне ще съм много благодарен.

Доста търсих из нета но не намирх нищо съществено.

П.С Не съм сигурен дали е за тук тази тема ама не мога да се сетя другаде каде?!

Значи аз до колко съм чувал Майбах e cъздадена от Wilhelm Maybach в Германия (къде другаде) през 1900 не е дизайнерска къща а си е производител на супер луксозни лимозини. В последствие Мерцедес закува правата върху името Майбах и решава да възроди стария имидж на фирмата. Смятам че идеята на Мерцедес е била брилянтна като имаш предвид Това

Ето и да погледнеш каво е произвеждала фирмата преди намесата на Мерцедес Майбах

Естествено и двете коли са мн над българските възможности но това не ни пречи да мечтаем :lol: :lol: :D

Явно ни се ме разбрал,ставаше въпрос,вмомента коя дизайнерска къща им прави дизайна на колите.Дали е италянска,немска или неква друга и дали е една за двете марки или просто друга прави на Мерцедес.Ама то там в тоя линк имаше за няква жабарска компания мерси все пак. :)

Значи аз до колко съм чувал Майбах e cъздадена от Wilhelm Maybach в Германия (къде другаде) през 1900 не е дизайнерска къща а си е производител на супер луксозни лимозини. В последствие Мерцедес закува правата върху името Майбах и решава да възроди стария имидж на фирмата. Смятам че идеята на Мерцедес е била брилянтна като имаш предвид Това

Ето и да погледнеш каво е произвеждала фирмата преди намесата на Мерцедес Майбах

Естествено и двете коли са мн над българските възможности но това не ни пречи да мечтаем :lol: :lol: :D

:D

хе хе хе

те са правени с 1000 г. разлика

кво ги сравняваш

Първия линк МИРИШЕ!!!Майбаха е лукс,а не СПОРТ!НЕ му отива кабрио!!! :sick

Иначе е супер!

Мен определено пък не ме кефи. Нито пък ме кефят коли от този клас. Аз обожавам да карам кола и мразя да се возя. Това са автомобили, създадени за изключителен комфорт на возещите се на задната седалка.

Айде ако ще си мечтаете - мечтайте си за нещо двуврато, ама да не е спортен хечбек ;)

Мен определено пък не ме кефи. Нито пък ме кефят коли от този клас. Аз обожавам да карам кола и мразя да се возя. Това са автомобили, създадени за изключителен комфорт на возещите се на задната седалка.

Айде ако ще си мечтаете - мечтайте си за нещо двуврато, ама да не е спортен хечбек ;)

напално сьм сагласен . ко си зима6 такава кола е по4ти задалжително да има6 6офьор ,ма това дето го говорите 4е са ме4ти са си ме4ти но за някои хора в на6та скромна даржава савсем не са ме4ти

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...