BoFFo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Вчера в моята компания след няколко напитки,се разгоря голям спор.Знчи става върпос коя и каква(като националност) е дизайнерката фирма на Майбах и Мерцедес и дали е една и съща.Някои ако може да ми помогне ще съм много благодарен. Доста търсих из нета но не намирх нищо съществено. П.С Не съм сигурен дали е за тук тази тема ама не мога да се сетя другаде каде?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Значи аз до колко съм чувал Майбах e cъздадена от Wilhelm Maybach в Германия (къде другаде) през 1900 не е дизайнерска къща а си е производител на супер луксозни лимозини. В последствие Мерцедес закува правата върху името Майбах и решава да възроди стария имидж на фирмата. Смятам че идеята на Мерцедес е била брилянтна като имаш предвид Това Ето и да погледнеш каво е произвеждала фирмата преди намесата на Мерцедес Майбах Естествено и двете коли са мн над българските възможности но това не ни пречи да мечтаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Явно ни се ме разбрал,ставаше въпрос,вмомента коя дизайнерска къща им прави дизайна на колите.Дали е италянска,немска или неква друга и дали е една за двете марки или просто друга прави на Мерцедес.Ама то там в тоя линк имаше за няква жабарска компания мерси все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Значи аз до колко съм чувал Майбах e cъздадена от Wilhelm Maybach в Германия (къде другаде) през 1900 не е дизайнерска къща а си е производител на супер луксозни лимозини. В последствие Мерцедес закува правата върху името Майбах и решава да възроди стария имидж на фирмата. Смятам че идеята на Мерцедес е била брилянтна като имаш предвид ТоваЕто и да погледнеш каво е произвеждала фирмата преди намесата на Мерцедес Майбах Естествено и двете коли са мн над българските възможности но това не ни пречи да мечтаем хе хе хе те са правени с 1000 г. разлика кво ги сравняваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 btw to4no puk toq link za maybach ne me kefi da be6e dal standarten ne s podijen pokriv taka ne mi haresva ina4e bi trqqlo mercedes da pravqt dizaina ili pone tezi koito pravq na mercedes taka mislq de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 мен пък тоя майбах ме кефи повече като колата на батман е http://images.google.bg/images?hl=bg&q=may...ero&sa=N&tab=wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Значи аз до колко съм чувал Майбах e cъздадена от Wilhelm Maybach в Германия (къде другаде) през 1900 не е дизайнерска къща а си е производител на супер луксозни лимозини. В последствие Мерцедес закува правата върху името Майбах и решава да възроди стария имидж на фирмата. Смятам че идеята на Мерцедес е била брилянтна като имаш предвид ТоваЕто и да погледнеш каво е произвеждала фирмата преди намесата на Мерцедес Майбах Естествено и двете коли са мн над българските възможности но това не ни пречи да мечтаем Първия линк МИРИШЕ!!!Майбаха е лукс,а не СПОРТ!НЕ му отива кабрио!!! Иначе е супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Връзка към сайта с данни за дизайнерската група на Mercedes-Benz Maybach Същото на руски . Информацията малко ме изненада , но ще видите сами Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Мен определено пък не ме кефи. Нито пък ме кефят коли от този клас. Аз обожавам да карам кола и мразя да се возя. Това са автомобили, създадени за изключителен комфорт на возещите се на задната седалка. Айде ако ще си мечтаете - мечтайте си за нещо двуврато, ама да не е спортен хечбек Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Мен определено пък не ме кефи. Нито пък ме кефят коли от този клас. Аз обожавам да карам кола и мразя да се возя. Това са автомобили, създадени за изключителен комфорт на возещите се на задната седалка. Айде ако ще си мечтаете - мечтайте си за нещо двуврато, ама да не е спортен хечбек напално сьм сагласен . ко си зима6 такава кола е по4ти задалжително да има6 6офьор ,ма това дето го говорите 4е са ме4ти са си ме4ти но за някои хора в на6та скромна даржава савсем не са ме4ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.