Cygne® Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Значи понеже аз много не ги разбирам тези неща искам да ми дадете съвет какво да си взема за вкъщи.Там усилватели,колони нз.Искам да вади добър бас и да е силноВие сте И ако може цената и от къде мога да го закупя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Колко си готов да оделиш ? И какво ти трябва - две стабилни колони , две колони и баскаса , или 5.1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Ми мисля че две тонколони и бас каса примерно ама не съм сигурен кое е по-добре.И примерно съм готов до 400-500 лв да речем може и по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ми мисля че две тонколони и бас каса примерно ама не съм сигурен кое е по-добре.И примерно съм готов до 400-500 лв да речем може и по-малко За 400-500 лева можеш да си купиш само един сносен усилвател и две колонки. Надали ще имаш стабилен бас. 400-500 лева не са нищо за домашно озвучение. Едни хубави колони за компютър струват повече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Има супер колони втора употреба, които могат да се вземат за тия пари. Нови колони и усилвател за 500 лева може, но няма да струват нищо...само хубавите усилватели струват повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 imam za 600lv oba4e , silna muzuka za doma,tova vklu4va usilvatel 2x150w ruski "formanta"-koncerten usilvatel "ne e pretarpial remont i az ne moga da go nagrea na max mo6tnost" ,tonkoloni - 2broia , kato vsiaka ot tiah ima po 2 12inchovi ili 300mm diametar,sreden govoritel i pishtialki , basite sa mnogo zdravi a sredite i visokite sa marka tesla /sega TVM/. i dopalnenie ekvalaizer koito e sashto mnogo vagen kam muzikalnata uredba......Ami tova e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ако решиш да си вземеш 5.1 вместо 2.1 бих ти препоръчал Samsung HT-UP30 аз я полвам от 7-8 месеца много съм доволен. Вади яко качество и не е много скъпа. Плюс тва може да се върже към PC-то! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Пичага ако познаваш някой знаещ накарай го да ти направи едно усилвателче 2х80 и 2 колони 2х100, 500лв би тябвало да те оправят в тоя случай. Ако нямаш познати взимай един усилвател втора употреба(Маранц, Ямаха в краен случай Техникс или Сони) за 200-на лева и с останалите гледай да купиш колони втора употреба за тоя усилвател, чат пат изпадат добри оферти из нета. В случай че баса нестига ще вземеш след време една баскаса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 kakvi sa teq ceni we hora. za doma6no (((( ole ujas. ela da vidi6 za 150 lv kakvo sym si zglobil. e moje da e vtora ryka ama na 10 min muzika ako ne te boli glavata ot basa evala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Е то музиката не е само сила, ако става въпрос и за 50 лева може да се вдига шум, но качеството ще е Сносните колкони почват от 400-500 лева парчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 За 400-500 лева можеш да си купиш само един сносен усилвател и две колонки. Надали ще имаш стабилен бас. 400-500 лева не са нищо за домашно озвучение. Едни хубави колони за компютър струват повече.. Много поздрави ти пращам аз. Ако човека търси ще намери - за 100 лв. си намерих супер яка бас каса, измисляш малко пищялчици и качеството става екстра.. Аз не знам как така 500 лв. не били нищо за домашно озвучение.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Много поздрави ти пращам аз. Ако човека търси ще намери - за 100 лв. си намерих супер яка бас каса, измисляш малко пищялчици и качеството става екстра.. Аз не знам как така 500 лв. не били нищо за домашно озвучение.. Това че вдига шум не означава абсолюто нищо. Аз много поздрави ще ти пратя. Иди и чуй качествено озчувение, тогава ще видиш колко назад си с материала всъщност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Моето скромно мнение е че всичко хубаво става известно количество пари. За тва щом си искаш яка музика еееееее ще се лишиш и от повече кинти ако имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 zna4i zacenata koqto predlagam sys precenil i ka4estvoto taka 4e pomisli ti ako ima6 pari ako iska6 si kypu ima edna uredba na sony na 1000 leva 6te vadi i ka4estvo i i 6te vdiga vrqva. a i ne se e uto4nil 4oveka samo ozvu4avane li iska ili i playeri i tuneri i takiva raboti 6toto ako e s tqh za ka4estvo 500 leva naistina 6te sa malko. no samo za ozvu4avento otdeli 200 leva 4e i po malko ako ti se zanimava sam da si gi pravi6 i ela da te svetna kak stava nomera. 4estoti na moita muzika varirat ot 35-40 Hz do 16000 Hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Аз освен да ви пратя много поздрави на всичките Това че вдига шум не означава абсолюто нищо. Аз много поздрави ще ти пратя. Иди и чуй качествено озчувение, тогава ще видиш колко назад си с материала всъщност. Ти пък си поканен, да видиш какво съм си събрал за 180 лв. %THD = 0.007 20 hz - 20 khz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Идеалното решение - НЕПРОФЕСИОНАЛНО, но доволно: Колони - Елит (макар и куча марка, съм ги слушал, добри са - трилентови + субуфер) в Техномаркет Европа - 2 (стерео) - 199 лв. Усилвател - Сони, втора ръка - 200-300 лв. Евентуално DVD за клипчета, емпитройки - 100 лв. Просто съм бил свидетел на такова нещо, и ви казвам: няма да ви останат уши! Колоните бяха нещо от сорта на 2х100, а усилвателя - 2х50 вата, не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Аз имам усилвател 2х50W Hitachi , сд плеара ми е Tecnics, а колоните Tanoy. Незнам колко и е цената, защото вече е на бая време, обаче никакви проблеми нямам и вади перфектен звук. Аз на твое място бих заделил повечко пари за по свястна система, после да не си чукам главата в стената Доколкото Елит колони и аз имам на ДВД-то много съм доволен от тях направо като ги надуя и събарям къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 .. а колоните Tanoy. Незнам колко и е цената.. Най-евтините колони Tannoy са 300 лева. Бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ми избирай си http://www.technopolis.bg/prod.php?equ_id=1074 .То ти няма да си взимаш нещо супер мощно ами колкото като го надуеш да се тресат прозорците и съседите да чуват.Има усилватели от 250лв нагоре и колоните са от 150лв нагоре.Та за 500лв мисля че ще си вземеш нещо добро.Аз ще съм доволен ако ми дадат такива колони http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...6&cat=25&f=5267. Няма да е супер качествен звука но за вкъщи става.Ама наистина ако искаш много як звук трябва да поспестиш към 800лв та наистина да не си ги чукаш в главата и да съжаляваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Идеалното решение - НЕПРОФЕСИОНАЛНО, но доволно: Колони - Елит (макар и куча марка, съм ги слушал, добри са - трилентови + субуфер) в Техномаркет Европа - 2 (стерео) - 199 лв. Усилвател - Сони, втора ръка - 200-300 лв. Евентуално DVD за клипчета, емпитройки - 100 лв. Просто съм бил свидетел на такова нещо, и ви казвам: няма да ви останат уши! Колоните бяха нещо от сорта на 2х100, а усилвателя - 2х50 вата, не съм сигурен. Колоните елит са добри, с чудните китайски говорители, които трябва да сменяш доста редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Не знам как стоя нещата с тези неща но попаднах на този саит Тук разгледах има хубави модели тонколни за усилватели на сам погледнал иначе би било добре да кажеш дали си си набелязал нещо и тогава да ти се дават съвети но според мен наи добре усилвател и тонколони които да не са 5.1 за мен не са хубави всеки с мнението си по добре ще е 2 тонколи и 1 усилвател и ще заспиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Най-евтините колони Tannoy са 300 лева. Бройката. Ako ne se luja, imashe tannoy za 150 lv broikata(zenata e dosta stara), vqrno bqha dosta malki no puk zvuka koito vadeha beshe napravo neveroqten. Imat dosta subrani nagradi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 За усилвател,мога да предложа нещо уникално ,което е моя разработка,но ми остава още около седмица работа и няма да има по добро като цена/качество.Серийна изработка ще е и никой досега не го е правил по този начин.Щом съм готов,веднага ще го обявя тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Ako ne se luja, imashe tannoy za 150 lv broikata(zenata e dosta stara), vqrno bqha dosta malki no puk zvuka koito vadeha beshe napravo neveroqten. Imat dosta subrani nagradi... По 150 лева са surround-ите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 За усилвател,мога да предложа нещо уникално ,което е моя разработка,но ми остава още около седмица работа и няма да има по добро като цена/качество.Серийна изработка ще е и никой досега не го е правил по този начин.Щом съм готов,веднага ще го обявя тук hehe,добре звучи,но не забравяй,че има милярд и кусур китайци,които са правили всичко Надали има нещо на този свят,което не е правено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.