Harbachek Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Аз съм любител на СОАД и от известно време се мъча да разбера точно какъв чейн или какъв процесор използва Дарън. Ако някой знае и може да ми каже ще съм му много благодарен. Ако може и да ме насочите към някой музикален форум където да попитам ще е супер. мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Аз съм любител на СОАД и от известно време се мъча да разбера точно какъв чейн или какъв процесор използва Дарън. Ако някой знае и може да ми каже ще съм му много благодарен. Ако може и да ме насочите към някой музикален форум където да попитам ще е супер. мерси предварително Аз не знам. Искам само да питам от коя песен е таблатурата в подписа ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ами форумът на Muzikant.org? е идеално място да попиташ. Иначе аз съм с кубе Epiphone EP-1000R и Boss Metal Zone MT-2. От тая комбинация могат да се изкарат сумати видове звук - от класическия Overdrive от 70-те години (дори само кубето си има вграден) до як, брутален, тежък звук, осоебно ако настроиш китарата по-ниско (както и System of a Down в случая ), само се иска малко повече търпение, щото Metal Zone-а е много деликатен и малки корекции водят до голяма разлика в звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Първо таблатурата от подписа е от песента ChopSuey! известна е много хора я знаят. Второ аз си имам Кубе и Guitar Rig 2 Който е мн як софтуеър въпреки че вадения звук не може да се сравни с истинския като го извадя през кубето се получава мн добре, проблема ми е че като свиря ако си чувал някоя песен китарата се чува много тежък звук, при мен се получава, но е много остър като при Slipknot, а в музикант съм влизал там ми казаха, че снякакъв процесор мощен си го генерира, но на мене ми трябваше чейна, че да мога да си го подредя. Мерси все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз лично смятам, че с ГитарРиг никога няма да достигнеш до този звук. Аналога си е аналог. С каква китара свириш? Освен това Таблатурата не е коректна. По-скоро: d|--------------------------------------------------------------------------------------------------------|| A|--------------------------------------------------------------------------------------------------------|| F|-----5-5-5-5-5-5-5-5-5-5-5/7-7-7-7-7-7-7-7-7-7--4-4-4-4-4-4-4-4--2-2-2-2-2-2-2-2--|| C|-----7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7/9-9-9-9-9-9-9-9-9-9--5-5-5-5-5-5-5-5--3-3-3-3-3-3-3-3--|| G|-----0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0/0-0-0-0-0-0-0-0-0-0--0-0-0-0-0-0-0-0--0-0-0-0-0-0-0-0--|| C|--------------------------------------------------------------------------------------------------------|| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.