Jump to content
BulForum.com

Проблем с РС

ky4e

Recommended Posts

Наскоро си купих РС и днес му стана нещо.Ресна си се само на два пъти и..съответно съм леко притеснен,защото искам всичко да е ок.Повече не се е ресвал,но все пак ми е чудно каква е причината.На някой случвало ли се е..монитора изгасва CD-то и камерата примигват и се рестартира.След това ми изписва Windows has recovered a serious error.Нямам никакви вируси,няма съмнителни програми...може би е от Windowsa,защото не е SP2,а версия 2002 на ХР.Та някакви предположения??? :confused

Ами РС-то е Celeron 2,4Ghz...MB Asrock P4V88/P4V88+ ..2x256MB DDR Ram 400Mhz...ATI Radeon 9200/9250 128MB TV-out...HDD Hitachi 80Gb Via audio controller

Забрави да споменеш захранването, а най-вероятно е от него. Може да не ти се вярва, ама това е най-важния компонент от едно PC.

Нещо сини екрани дава ли?Случайно да име нещо по event viewer-a?Тези памети нови ли са или 2-ра ръка?Пускал ли си мемтест?Клоквал ли си нещо?Времето е облачно и не мога да видя добре звездите, които обикновено ми казват къде е проблема при такива като теб.

П.П.СП2 не е вредител и е добре да го сложиш.Даже е задължително, заедно с останалите ъпдейти от windowsupdate.microsoft.com

А не ти ли е идвало на акъла,че може да е обикновен токов удар?Според мен това е най вероятната причина щом се е рестнал само два пъти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...