ky4e Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Наскоро си купих РС и днес му стана нещо.Ресна си се само на два пъти и..съответно съм леко притеснен,защото искам всичко да е ок.Повече не се е ресвал,но все пак ми е чудно каква е причината.На някой случвало ли се е..монитора изгасва CD-то и камерата примигват и се рестартира.След това ми изписва Windows has recovered a serious error.Нямам никакви вируси,няма съмнителни програми...може би е от Windowsa,защото не е SP2,а версия 2002 на ХР.Та някакви предположения??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Предложението ми е да си кажеш кофигурацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 пусни си някакъв тест за стабилност и ако забие направо им го носи на тези които са си оставили ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Ами РС-то е Celeron 2,4Ghz...MB Asrock P4V88/P4V88+ ..2x256MB DDR Ram 400Mhz...ATI Radeon 9200/9250 128MB TV-out...HDD Hitachi 80Gb Via audio controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ами РС-то е Celeron 2,4Ghz...MB Asrock P4V88/P4V88+ ..2x256MB DDR Ram 400Mhz...ATI Radeon 9200/9250 128MB TV-out...HDD Hitachi 80Gb Via audio controller Забрави да споменеш захранването, а най-вероятно е от него. Може да не ти се вярва, ама това е най-важния компонент от едно PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Нещо сини екрани дава ли?Случайно да име нещо по event viewer-a?Тези памети нови ли са или 2-ра ръка?Пускал ли си мемтест?Клоквал ли си нещо?Времето е облачно и не мога да видя добре звездите, които обикновено ми казват къде е проблема при такива като теб. П.П.СП2 не е вредител и е добре да го сложиш.Даже е задължително, заедно с останалите ъпдейти от windowsupdate.microsoft.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 А не ти ли е идвало на акъла,че може да е обикновен токов удар?Според мен това е най вероятната причина щом се е рестнал само два пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.