Jump to content
BulForum.com

Dryg na4in za kirilizaciq oswen flex type i ot windows

A55A551N80R

Recommended Posts

Iskam da popitam za dryg na4in za kirilizaciq, oswen flex type i ot windowsa.Spe6no mi trqbwa, za6toto imam nqkakyw gaden wirys deto mi e precakal flex type i ne moga da si wlqza w control panela, za da naprawq kirilizaciqta ot windowsa, a nqmam wreme za windows-preinstall.Mersi predwaritelno i se izwinqwam za 6lokawicata, obe6tawam da editna sled kato mi pomognete. :rolleyes: :P

Ами първо премахни основния вирус - Flex Type!

Че той е в състояние да зарази и целия форум, само защото си влязал с него тук :D (шегувам се, надявам се схващаш).

По същия принцип ако утре вирус ти зарази компа и ти прецака хардуера, примерно ти затрие биос-а, или ти изпуши харда, да питаш нещо от сорта "Абе как и има ли начин да си пусна компа, въпреки че ми е изпушил харда и биоса ми е на кино, че нещо не ми се купува нов хард или нямам възможност да флашна биоса".

Разбираш, че трябва да се справиш с вируса, да махнеш флекса, да работиш върху този проблем, а не по това как да си кирилизираш виндовса (той ти е кирилизиран, само дето явно не можеш да пишеш на кирилица), пак поради флекса, иначе щеше да си имаш бутон в таскбара с езиците, който доста по-рядко мжое да бъде деактивиран от вирус, а флекса самия той е вирус, така че явно му е скимнало да спре , че няма да се учудя ако и той ти е докарал вируса :)

Друг начин е да намериш някоя друга програма, доколкото си спомням, имаше съвети за Cyrilla, ползвал съм я още на Win3.11 мисля отдавна, или нещо от тоя сорт. Но ако ситуацията наистина е такава, че даже нямаш достъп до CP, зле си момче :P , търси анти-инсектицидни препарати, тогава виж какво ще се покаже след чистката отдолу, може и флекса да лъсне, кой знае..

Iskam da popitam za dryg na4in za kirilizaciq, oswen flex type i ot windowsa.Spe6no mi trqbwa, za6toto imam nqkakyw gaden wirys deto mi e precakal flex type i ne moga da si wlqza w control panela, za da naprawq kirilizaciqta ot windowsa, a nqmam wreme za windows-preinstall.Mersi predwaritelno i se izwinqwam za 6lokawicata, obe6tawam da editna sled kato mi pomognete. :rolleyes: :P

Потърси си някоя антивирусна и пробвай с нея... но все пак най-добре да си реинсталнеш вина за да си сигурен че не са остали остатъци от някоя буба. След това ти препоръчвам kbdbg Тва нещо добавя кирилица към езиците на виндовса(предполагам за това ползваш flex-a)

tedy, добър съвет, но само да вмъкна, че веднъж инсталиран, ФлексТъп няма реален uninstall. Кашата след него си остава до следващата преинсталация на Windows-a.

tedy, добър съвет, но само да вмъкна, че веднъж инсталиран, ФлексТъп няма реален uninstall. Кашата след него си остава до следващата преинсталация на Windows-a.

точно така е, flex type си е чист вирус

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...