Jump to content
BulForum.com

Moje li da se oveli4ava ekrana?

pelto

Recommended Posts

Zna4i 1-vo kato gledam filmi na kompova nqkoi znae li kak da se raz6irqva ekrana? I 2-ro va4e se nau4ih da kompresiram i da gledam na DVD-to vav ka6ti , moje li po nqkav na4in o6te pri zapisa da se raz6irqva filma da stane 6irokoekranen, za6toto ima nqkoi filmi , koito se ozorvam ,tolkova sa stesneni 4e...... ako nqkoi moje da mi pomogne molq da go napravi , ako ima programi da gi kaje PLEASE!!?????

nqkoi znae li kak da se raz6irqva ekrana?

Kakvo imash predvid? Da ne bi da gledash filmite na chast ot ekrana, a ne na celia ekran? Ako e taka, to opitai dabul klik varhu samia ekran za da se ugolemi (ne pri vsichki playeri obache stava taka).

Ako imash predvid obache che ima cherni ivici otgore i otdolu na filma, to togava opitai BSPALYER, toi ima funkcia da razshiriava kazva se pan-scan.

Ako imash predvid obache che ima cherni ivici otgore i otdolu na filma, to togava opitai BSPALYER, toi ima funkcia da razshiriava kazva se pan-scan.

@pelto

Izpolzvai klavisha 'A' za da smenqsh 16:9, 4:3 ili normal view. Pan-Scan e ako iskash sam da so naglasqsh.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...