Jump to content
BulForum.com

Tycoon City: New York

Lord ico

Recommended Posts

Някой успя ли да я инсталира защото на мен още в началото на инсталацията ми дава грешка, пише да си затворя всички програми, да изчистя временния фолдер и да си проверя интернет връзката. Такова нещо за първи път ми се случва, няква идея кво става?

Някой успя ли да я инсталира защото на мен още в началото на инсталацията ми дава грешка, пише да си затворя всички програми, да изчистя временния фолдер и да си проверя интернет връзката. Такова нещо за първи път ми се случва, няква идея кво става?

Не знам какво да ти кажа. Аз я инсталирах без този проблем и играта си вървеше без проблеми. Пробвай да я изтеглиш наново или си персни компютъра и пак опитай да я инсталираш. Но ако не успееш няма да има за какво да съжаляваш играта не е нищо усобено.

Чак пък тъпа не е. Просто има по-свясни тайкуни като Roller coaster Tycooh например. Ако ти се играе нещо такова пробвай я. Много е яка :punk :punk :punk

на някой дава ли му грешка когато се отключи 2-ят квартал?

при мен всико си е ОК до момента в който имам възможност да премина кум 2-иат квартал и тогава се бъгва и ме изхвърля?

• 1 month later...
на някой дава ли му грешка когато се отключи 2-ят квартал?

при мен всико си е ОК до момента в който имам възможност да премина кум 2-иат квартал и тогава се бъгва и ме изхвърля?

При мен е същото! Някой знае ли как може да се оправи това?

П.С. От доста време си търся игра тип "предприемач" и тази отговаря на критериите ми =) много се надявам да се оправи.

Доколкото помня излезе пач, но не съм сигурен дали оправяше всеизвестния бъг със краша на 2 квартал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...