Lord ico Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Някой успя ли да я инсталира защото на мен още в началото на инсталацията ми дава грешка, пише да си затворя всички програми, да изчистя временния фолдер и да си проверя интернет връзката. Такова нещо за първи път ми се случва, няква идея кво става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Някой успя ли да я инсталира защото на мен още в началото на инсталацията ми дава грешка, пише да си затворя всички програми, да изчистя временния фолдер и да си проверя интернет връзката. Такова нещо за първи път ми се случва, няква идея кво става? Не знам какво да ти кажа. Аз я инсталирах без този проблем и играта си вървеше без проблеми. Пробвай да я изтеглиш наново или си персни компютъра и пак опитай да я инсталираш. Но ако не успееш няма да има за какво да съжаляваш играта не е нищо усобено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Пробвах всичко което предлагаш, само кабела на нета не съм разкачал. Щом казваш че е тъпа няма да я мъча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Чак пък тъпа не е. Просто има по-свясни тайкуни като Roller coaster Tycooh например. Ако ти се играе нещо такова пробвай я. Много е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Тук има решение на проблема (поне доколкото разбирам имаш същия - скролни надолу в темата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 igrata e velika. na men li4no mi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 на някой дава ли му грешка когато се отключи 2-ят квартал? при мен всико си е ОК до момента в който имам възможност да премина кум 2-иат квартал и тогава се бъгва и ме изхвърля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 на някой дава ли му грешка когато се отключи 2-ят квартал?при мен всико си е ОК до момента в който имам възможност да премина кум 2-иат квартал и тогава се бъгва и ме изхвърля? При мен е същото! Някой знае ли как може да се оправи това? П.С. От доста време си търся игра тип "предприемач" и тази отговаря на критериите ми =) много се надявам да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Доколкото помня излезе пач, но не съм сигурен дали оправяше всеизвестния бъг със краша на 2 квартал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Намерих го! 1.1.0.5 EU и крак-а също =) Пача(та) Crack-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.