Jump to content
BulForum.com

World Soccer Winning Eleven 9

midas

Recommended Posts

Значи имам проблем с инсталирането.

Свалих играта от тук , ънрарнах исо-то, маунтнах с DEAMON 4 и не ми излезна ауторън (както обикновенно става :)). Дадох explore и което и EXE да пусна ми дава тази грешка. Въпроса ми е, кое не е наред и как да инсталирам играта? :D

Значи имам проблем с инсталирането.

Свалих играта от тук , ънрарнах исо-то, маунтнах с DEAMON 4 и не ми излезна ауторън (както обикновенно става :)). Дадох explore и което и EXE да пусна ми дава тази грешка. Въпроса ми е, кое не е наред и как да инсталирам играта? :D

Пробвай да стартираш setup.exe файла. Може и да стане.

Спрямо PES5 е същата, с обновени футболисти (трансферите) и ми се струва, че играта се държи по-леко от PES5 и е little-speedy, което е гот. Другото мисля е същото включително menu-тата.

това не е японския вариант на wswe9 а американската версия на pes5

така че е почти 1 към 1 същата

Wrong Disc Inserted

Please insert the original cd/dvd

Nqkoi ima li idei pls help :)

Това обикновено става, когато крака не е сложен. Копирал ли си файловете от buttonclick folder (както пише в info файла).

Я някой, който вече е поиграл на WE9 да каже какви точно са разликите с PES5.

Фен съм на поредицата игрички на Конами, и ми трябва малко подобрение, за да я изтегля :P

• 4 weeks later...

искам отново да попитам, някой успя ли да инсталира играта? :). ако да да каже от каде е свалил и как е инсталирал...

Да при мен тръгна без проблеми. Телгя играта разрхивирам, инсталирам и после копирам крака и тръгва без проблеми. Използвам серийния номер в инфо файла: nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...