midas Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Значи имам проблем с инсталирането. Свалих играта от тук , ънрарнах исо-то, маунтнах с DEAMON 4 и не ми излезна ауторън (както обикновенно става . Дадох explore и което и EXE да пусна ми дава тази грешка. Въпроса ми е, кое не е наред и как да инсталирам играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Значи имам проблем с инсталирането.Свалих играта от тук , ънрарнах исо-то, маунтнах с DEAMON 4 и не ми излезна ауторън (както обикновенно става . Дадох explore и което и EXE да пусна ми дава тази грешка. Въпроса ми е, кое не е наред и как да инсталирам играта? Пробвай да стартираш setup.exe файла. Може и да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 заслужава ли си играта да се тегли?има ли някакви нововъдения в сравнение с pes5 и миналите части? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Спрямо PES5 е същата, с обновени футболисти (трансферите) и ми се струва, че играта се държи по-леко от PES5 и е little-speedy, което е гот. Другото мисля е същото включително menu-тата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 това не е японския вариант на wswe9 а американската версия на pes5 така че е почти 1 към 1 същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Значи няма да се мъча да е инсталирам . Иначе и със сетъп.ехе не става.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Wrong Disc Inserted Please insert the original cd/dvd Nqkoi ima li idei pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Wrong Disc InsertedPlease insert the original cd/dvd Nqkoi ima li idei pls help Това обикновено става, когато крака не е сложен. Копирал ли си файловете от buttonclick folder (както пише в info файла). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ne batka.Mersi mnogo za pomo6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Я някой, който вече е поиграл на WE9 да каже какви точно са разликите с PES5. Фен съм на поредицата игрички на Конами, и ми трябва малко подобрение, за да я изтегля Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 искам отново да попитам, някой успя ли да инсталира играта? . ако да да каже от каде е свалил и как е инсталирал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Да при мен тръгна без проблеми. Телгя играта разрхивирам, инсталирам и после копирам крака и тръгва без проблеми. Използвам серийния номер в инфо файла: nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.