bate_pesho Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Мне пробвах АБСОЛЮТНО всички начини за които сте споменали и изобщо ако тръгне то дава точно това , което ви казвам един черен прозорец без никаква картина , ОБАЧЕ чувам как си дава рекламите , тръгва си филмчето и как си влиза в менюто в което си чувам и музиката и сичко , НО картина ЙОК демек НЯМА Някви идеи ? Сега я преинсталирам ... да видим .... дали пак ще праи същите проблеми .... машинката ми е в подписа и мисля , че трябва да ми тръгне без проблеми даже съм клокнал и видеото Айде предложете нещо , че имам воланче и ме сърбят ръцете да играя тая игричка , защото като глеам няма лош коментар досега по тази игра и ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Мне пробвах АБСОЛЮТНО всички начини за които сте споменали и изобщо ако тръгне то дава точно това , което ви казвам един черен прозорец без никаква картина , ОБАЧЕ чувам как си дава рекламите , тръгва си филмчето и как си влиза в менюто в което си чувам и музиката и сичко , НО картина ЙОК демек НЯМА Някви идеи ? Сега я преинсталирам ... да видим .... дали пак ще праи същите проблеми .... машинката ми е в подписа и мисля , че трябва да ми тръгне без проблеми даже съм клокнал и видеото Айде предложете нещо , че имам воланче и ме сърбят ръцете да играя тая игричка , защото като глеам няма лош коментар досега по тази игра и ......... A ti ima6 li instalirana AntiSecuRom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 A ti ima6 li instalirana AntiSecuRom . Да и нея имам имам и CureRom и Deamon 4.0 и Crack и по всички възможни начини пробвам и ДА ТРЪГВА ОБАЧЕ КАКТО КАЗАХ САМО МУЗИКАТА НА ГЛАВНОТО МЕНЮ ... Само дава един ЧЕРЕН ПРОЗОРЕЦ И то не fullscreen ами един черен прозорец без никаква картина обаче на колоните чувам как играта си тръгва и се чува музичката на филмчето след това как влиза в менюто на играта и тръгва музиката , обаче прозореца си седи черен и не ибааааа Вижте сия ... Аз мисля , че се оправих и пуснах играта обаче просто нямам картина и неам идея защо .... играя цод2 без НИКВИ проблеми играя още сумати игри , а пък точно тая закво черен екран ?!? Преинсталирах я и АБСОЛЮТНО същото ПРАВИ просто НИЗНАМ ВЕЧЕ кво да права помагайте EDIT: Оправих го и аз незнам кво барах ама го оправих някак си Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Вероятно ползваш стари драйвери за шитавото радеонче. Свали най-новите от официалния сайт и пробвай. @asd - баси резолюцията създаде ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 @asd - баси резолюцията създаде ти Хахах това ще е бая криФ правоъгълник Сигурно в съотношение 5,7/8:3 А относно играта,има достатъчно разноречни мнения относно подкарването,които ме разколебават да я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Хахах това ще е бая криФ правоъгълник Сигурно в съотношение 5,7/8:3 А относно играта,има достатъчно разноречни мнения относно подкарването,които ме разколебават да я пробвам Не си заслужава поиграх я малко ...... тъпа изглежда с тия глупави РАКЕТИ , КАРТЕЧЕНИЦИ , БОМБИ и др. тва за мен е супер тъпо .... предпочитам някви гонки в границата на реалното ..... и тъпата игра като я играх по обяд волана ми го засичаше , а пък сия даже спря и него да намира и баси кенефа напрао .... само дето я свалях Глеам някво Ford Street Racing излезна сия него дърпам изглежда по-готно Но ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ и харесва различни игри така че не искам да започвам с никой някъв тъп спор защо не ми харесва Аре PEACE само дето си играх да я подкарвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Вероятно ползваш стари драйвери за шитавото радеонче. Свали най-новите от официалния сайт и пробвай. @asd - баси резолюцията създаде ти eeeeeeeeeeee obarkah sa de.Kak ma naletqhte kat myhi na laino .Izvinqvam sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.