Jump to content
BulForum.com

Crashday

ATEL

Recommended Posts

Мне пробвах АБСОЛЮТНО всички начини за които сте споменали и изобщо ако тръгне то дава точно това , което ви казвам един черен прозорец без никаква картина , ОБАЧЕ чувам как си дава рекламите , тръгва си филмчето и как си влиза в менюто в което си чувам и музиката и сичко , НО картина ЙОК демек НЯМА :( Някви идеи ? Сега я преинсталирам ... да видим .... дали пак ще праи същите проблеми .... машинката ми е в подписа и мисля , че трябва да ми тръгне без проблеми даже съм клокнал и видеото ;) Айде предложете нещо , че имам воланче и ме сърбят ръцете да играя тая игричка , защото като глеам няма лош коментар досега по тази игра и ......... :bgrin:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Мне пробвах АБСОЛЮТНО всички начини за които сте споменали и изобщо ако тръгне то дава точно това , което ви казвам един черен прозорец без никаква картина , ОБАЧЕ чувам как си дава рекламите , тръгва си филмчето и как си влиза в менюто в което си чувам и музиката и сичко , НО картина ЙОК демек НЯМА :( Някви идеи ? Сега я преинсталирам ... да видим .... дали пак ще праи същите проблеми .... машинката ми е в подписа и мисля , че трябва да ми тръгне без проблеми даже съм клокнал и видеото ;) Айде предложете нещо , че имам воланче и ме сърбят ръцете да играя тая игричка , защото като глеам няма лош коментар досега по тази игра и ......... :bgrin:

A ti ima6 li instalirana AntiSecuRom :) .

A ti ima6 li instalirana AntiSecuRom :) .

Да и нея имам имам и CureRom и Deamon 4.0 и Crack и по всички възможни начини пробвам и ДА ТРЪГВА ОБАЧЕ КАКТО КАЗАХ САМО МУЗИКАТА НА ГЛАВНОТО МЕНЮ ... Само дава един ЧЕРЕН ПРОЗОРЕЦ И то не fullscreen ами един черен прозорец без никаква картина обаче на колоните чувам как играта си тръгва и се чува музичката на филмчето след това как влиза в менюто на играта и тръгва музиката , обаче прозореца си седи черен и не ибааааа

Вижте сия ... Аз мисля , че се оправих и пуснах играта обаче просто нямам картина и неам идея защо .... играя цод2 без НИКВИ проблеми играя още сумати игри , а пък точно тая закво черен екран ?!? :(

Преинсталирах я и АБСОЛЮТНО същото ПРАВИ просто НИЗНАМ ВЕЧЕ кво да права помагайте ;)

EDIT: Оправих го и аз незнам кво барах ама го оправих някак си ;)

Вероятно ползваш стари драйвери за шитавото радеонче. Свали най-новите от официалния сайт и пробвай.

@asd - баси резолюцията създаде ти ;)

@asd - баси резолюцията създаде ти

Хахах това ще е бая криФ правоъгълник :lol: Сигурно в съотношение 5,7/8:3 :D

А относно играта,има достатъчно разноречни мнения относно подкарването,които ме разколебават да я пробвам :wacko:

Хахах това ще е бая криФ правоъгълник :lol: Сигурно в съотношение 5,7/8:3 :D

А относно играта,има достатъчно разноречни мнения относно подкарването,които ме разколебават да я пробвам :wacko:

Не си заслужава поиграх я малко ...... тъпа изглежда с тия глупави РАКЕТИ , КАРТЕЧЕНИЦИ , БОМБИ и др. тва за мен е супер тъпо .... предпочитам някви гонки в границата на реалното ..... и тъпата игра като я играх по обяд волана ми го засичаше , а пък сия даже спря и него да намира и баси кенефа напрао .... само дето я свалях :sayjin Глеам някво Ford Street Racing излезна сия него дърпам изглежда по-готно ;)

Но ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ и харесва различни игри така че не искам да започвам с никой някъв тъп спор защо не ми харесва

Аре PEACE само дето си играх да я подкарвам :laughing:

Вероятно ползваш стари драйвери за шитавото радеонче. Свали най-новите от официалния сайт и пробвай.

@asd - баси резолюцията създаде ти ;)

eeeeeeeeeeee obarkah sa de.Kak ma naletqhte kat myhi na laino :laughing: .Izvinqvam sa :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...