ATEL Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Опа дава че рар файла е прецакан пробвах с поправка ама не стаа.... I pri men e taka...na kraia shte vzema da e istria Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Вижте кво дава след като стартирах играта,а крака е сложен EDIT Minimum requirements: Processor: 1.5 Ghz Operating System: Windows 2000, Windows XP Memory: 512 MB RAM CD-ROM Drive X32 Harddisk Space: 1 GB Video: 64MB DirectX 8.1 compatible graphics card (GeForce 3/Radeon 8500/similar with pixel shader and vertex shader support) Audio: DirectX compatible sound card Direct X 9.0c (included on CD-ROM) Това "pixel shader and vertex shader support" означава ли,че не може да тръгне играта на MX440? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Вижте кво дава след като стартирах играта,а крака е сложен EDIT Minimum requirements: Processor: 1.5 Ghz Operating System: Windows 2000, Windows XP Memory: 512 MB RAM CD-ROM Drive X32 Harddisk Space: 1 GB Video: 64MB DirectX 8.1 compatible graphics card (GeForce 3/Radeon 8500/similar with pixel shader and vertex shader support) Audio: DirectX compatible sound card Direct X 9.0c (included on CD-ROM) Това "pixel shader and vertex shader support" означава ли,че не може да тръгне играта на MX440? mi... Проблем: Видеокарта, която не поддържа pixel shaders, които пък, от своя страна, се изискват от играта Решение: Купуване на нова видеокарта toq post na veseo ako znai6 kolko maini sam mu hvarlil na toq pixel blabalabala basi tva e super typo toq pixel shader i v MOST WANTED mai se iska za da e hubava grafikata,ama kato q sloja na x4AA isi varvi kato pushka. Awe mainata mu na toq idiot det e napril Pixel shaders , mainata mu i na toq det e izmislil i vertex shader i na si4ki shaderi mamicata im !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 I pri men e taka...na kraia shte vzema da e istria Ако не успеете да я направите с Curerom. Качил съм крака и системата Antisecurom(с която трябва просто да посочите ехе дайла на играта и тя ще тръгне) в DC++ в хъба на еврокома. Ника ми е russsi15. Ако искате ги дръпнете от там. Но според мен играта си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Крака не бачкаше, прекъснах му ъплоуда и даже не съм наясно как се е качил, след като затворих браузъра и не съм пускал поста .. както и да е, ето линк за крака само: Крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 a multi moje li Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 igrata e mnogo qka i se razcepvam na neq s priqtelite mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Вижте кво дава след като стартирах играта,а крака е сложен Абе мама му стара и на мен много често ми излиза т'ва Като гледам до сега никой не е писал дали има затруднения в играта та някой минал ли е вече първото състезание и първата ниво в което тряаа за към 4 мин да минеш 28 чекпойнта.Аз карам още с полицейската ама мнооо трудно и гадно се кара бе майна Ако има някви тактики или чийтове(ахахахах) казвайте ги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 a multi moje li Да има. Доколкото знам вечерта има къде де се влезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Крака не бачкаше, прекъснах му ъплоуда и даже не съм наясно как се е качил, след като затворих браузъра и не съм пускал поста .. както и да е, ето линк за крака само: Крак Evala ti prava man. MERSI MNOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Аз пак да питам нищо че никой не ми отговори ама само при мен ли на една от началните мисии наричена Car Thief графиката ми става супер тъмна почти нищо не се вижда. Иначе е достатъчно светла преинсталнах играта дръпнах я пак все същото сложих си най новите драивери на видеото и все същото. Ако някой знае какво ще помогне да каже играта ми харесва много и няма как да разцъквам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Аз пък кво да кажа кат не ми тръгва играта....слагам си крака всичко е ок давам върху него... мисли мисли мисли и ядец не тръгва дори грешка не дава а просто не си тръгва някой с идей че полудяям напрао!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Аз пък кво да кажа кат не ми тръгва играта....слагам си крака всичко е ок давам върху него... мисли мисли мисли и ядец не тръгва дори грешка не дава а просто не си тръгва някой с идей че полудяям напрао!!! Ми пробвай CloneCD версията и без крак @NickelbacK - и аз се озорих доста на тая писта, тактиката е да събереш пари като преиграваш други състезания (аз само стънта можех ) и купиш най-скъпия performance ъпгрейд. После вече е по-лесно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Iavno problema mi e v komputara...videokartata se dani ili iska oshte ram samo s 256 sam i GF4 MX440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Съмнително MX-а да подкара нормално играта, въпреки че не съм се интересувал от изискванията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Абе мама му стара и на мен много често ми излиза т'ва Като гледам до сега никой не е писал дали има затруднения в играта та някой минал ли е вече първото състезание и първата ниво в което тряаа за към 4 мин да минеш 28 чекпойнта.Аз карам още с полицейската ама мнооо трудно и гадно се кара бе майна Ако има някви тактики или чийтове(ахахахах) казвайте ги! Да и на мен така става.. с Radeon 9550 128MB съм и дори на "Medium" графика като е пусна тая мисля (а и не само на тази) и започва някакъв невероятен лаг...не знам от какво е.. ако на някой му е извесно да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Доколкото разбирам за MX просто не потдържа нужните пиксел шейдъри. Старата ми карта беше MX440 и не можех да подкарам игрите с пиксел шейдър сега съм с 6600GT и игрите вървят перфектно. Доколкото за Radeon 9550 там съм почти сигурен че не е от шейдърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Доколкото разбирам за MX просто не потдържа нужните пиксел шейдъри. Старата ми карта беше MX440 и не можех да подкарам игрите с пиксел шейдър сега съм с 6600GT и игрите вървят перфектно. Доколкото за Radeon 955 там съм почти сигурен че не е от шейдърите. Аз пък мисля,че Radeon-a ми има Pixel Shader поддръжка..?? От какво обаче може да ми лагва?Като се има впредвид, че като играя на Single, а не на Career тогава нямам проблеми.. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз пък мисля,че Radeon-a ми има Pixel Shader поддръжка..?? От какво обаче може да ми лагва?Като се има впредвид, че като играя на Single, а не на Career тогава нямам проблеми.. ?? Тук вече съвсем ме озадачи. Ако в сингъла не ти насича а в кариър моуда лагва страшно. Това означава че е от играта а не от хардуера ти. Но какво точно и как да го оправиш не знам. Но съм забелязал, че в релоудед версията има повече бъгове отколкото в cloned версията. Така че ако си с релоудед пробвай да преминеш cloned(ако езтествено ти се сваля наново играта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Към .nfo файла на rip-а на Crashday има специална забележка The game is MEGA slow on ATI gfx cards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз нямам проблеми с играта ама нещо не ми допадна. В смисъл първото "състезание" трябва да намачкам първи 10 автомобила /тип Twisted metal/. Разцепих се После трябва да се правят каскади тип Tony Hawk само че с кола. Това беше също яко. Обаче след това идва ред на състезанията вече - трябва да се вземат чекпойнтове, което е стандартно и тъпо според мен. Да не говорим че нещо ми се видя много трудно. В смисъл, че играта е за густо уж трошиш&блъскаш&хвъркаш и изведнъж в един момент се изтъпанчва някакво състезание където се надпреварваш с 3 автомобила за място - стандартен рейс. Аз я махнах. Добро начало, след това издънка. Добра графика, яко шоу, но съчетанието crash&racing не се е получило добре в тая игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Вярно, че играта не е нещо революцонно, но става за развлечение. Поне на мен ми допада, защото не трябва да се задълбочаваш толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Аз нямам проблеми с играта ама нещо не ми допадна. В смисъл първото "състезание" трябва да намачкам първи 10 автомобила /тип Twisted metal/. Разцепих се После трябва да се правят каскади тип Tony Hawk само че с кола. Това беше също яко. Обаче след това идва ред на състезанията вече - трябва да се вземат чекпойнтове, което е стандартно и тъпо според мен. Да не говорим че нещо ми се видя много трудно. В смисъл, че играта е за густо уж трошиш&блъскаш&хвъркаш и изведнъж в един момент се изтъпанчва някакво състезание където се надпреварваш с 3 автомобила за място - стандартен рейс. Аз я махнах. Добро начало, след това издънка. Добра графика, яко шоу, но съчетанието crash&racing не се е получило добре в тая игрица To4no tova sa4etanie mi haresva na men.Obiknovenno igrite tip Racing barzo mi ymrazvat po prostata pri4ina,4e sa ednotipni.Tyk ne e taka.Ima6 da tro6i6 ima6 i da raceva6.I grafikata ne e lo6a kato za 1 CD .Nai mnogo me kefi tuninga.I eto taka stava Race/Crash/NFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Аз пък си я качих с деамон сложих кракчето и като пусна играта ми дава само един черен прозорец и само чувам музиката на филмчето и твеа е .... блъскам алт+таб но реакшън така си чакам и само черен екран докато не изпраскам алт схифт и дел Сия свалям крака , който сте дали на линка да вида дали с него ще стане ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Доколкото разбирам за MX просто не потдържа нужните пиксел шейдъри. Старата ми карта беше MX440 и не можех да подкарам игрите с пиксел шейдър сега съм с 6600GT и игрите вървят перфектно. Доколкото за Radeon 9550 там съм почти сигурен че не е от шейдърите. Az sam s 9200Pro i na medium na 1200x728 mi varvi perfektno igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.