ATEL Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Imam problem s podkarvaneto na tazi igra...niakoi uspia li da e pusne? Crashday Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Imam problem s podkarvaneto na tazi igra...niakoi uspia li da e pusne? Crashday Аз я играя. Какъв ти е проблема? Ако се отнася до това да работиш със Curerom Ето ти стъпките на български 1. Теглиш играта. 2. Инсталираш я. Трябва да имаш на компа инсталиран Daemon Tools 4.0 или по-нова версия. 3. Теглиш си Curerom 1.3 4. Стартираш го и даваш върху Create a new profile и след това даваш върху next 5. От options отиваш на Curerom Settings и там върху Third-Party Virtual CD\DVD-ROM 6. Tам се увери че в configure e посочен Daemon Tools 4.0 or newer 7. В path to application посочи exe-то на Daemon Tools ako не е посочено. 8. Дай Apply и после Close 9. Като се върнеш на главния прозорец посочи ехе файла на игата и дай next 10. На следващата страница на Image mounting software посочи Daemon Tools 11. В backup image избери файла на първия диск и след това дай next 12. И после завърши 13. На екрана трябва да ти се появи иконка. От нея стартирай играта и после натисни yes на задалия се прозорец. Би трябвало да върви. P.s. Извинявай че обяснявам като за малаумен но се надявам да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Mersi! Sega shte probvam! Lud sam po igrichki s kolichki i se nadiavam i tazi da tragne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 На мен ми тръгна по този начин. Играта е много зарибена. Ако обичаш аркадните рейсъри със сигурност трябва да я пробваш. Забравих да кажа че ако не стане по този начин има още една алтернатива. Просто си пускаш AntiSecurom, посочваш ехе файла на играта и даваш open. Недостатъка е че трябва да правиш това всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 А каква е разликата дали ще е CureROM_122 или CureROM_130b или CureROM_131 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Не знам. Би трябвало да няма такава. Но аз пробвах с 122 и не ми тръгна. Тръгна ми с 130. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 11. В backup image избери файла на първия диск и след това дай next Какво трябва да избера ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 на мене ми тръгна по този начин обаче имам един проблем-всички коли са ми черни (чисто черни,нищо не им се различава) Някви идеи що е така и дали може да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Откъде мога да си изсветля графиката, когато е ден е добре ама през време на нощно състезание си виждам само колата защото е жълта и ярка а от пътя тук-таме ако има някакво по ясно очертание. 10x преварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Какво трябва да избера ... ? След като изтеглиш играта и разархивираш файловете ти се получават 4 файла. Един от тях трябва да селектнеш. на мене ми тръгна по този начин обаче имам един проблем-всички коли са ми черни (чисто черни,нищо не им се различава) Някви идеи що е така и дали може да се оправи Изтегли си по-нова версия на видео драйверите. Може и това да е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lombardi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Russsi , описал си стъпките перфектно. Аз също имах проблеми докато го схвана тоя ,,Curerom”. Последните игри ми тръгнаха обаче с версията 131. Плюс това забелязах, че ако на Daemon Tools-а съм заредил две игри , тоест съм отворил повече от едно виртуални сидита и съм заредил игри на тях, при стартирането на коя да е от тях със създадено през ,,Curerom”-а ново .ехе играта засича другото виртуално СD. Искам да кажа – зареждайте само една игра в Daemon Tools-а. За Fibaman – файла който трябва да заредиш в полето ,,backup image” е с разширение .BWT и е един от файловете които се появяват след разархивирането. А надписа, че не намира оригиналния диск се появява когато не си успял да направиш нещата по начина описан от Russsi. INFESTED Posted Yesterday, 21:43 на мене ми тръгна по този начин обаче имам един проблем-всички коли са ми черни (чисто черни,нищо не им се различава) Някви идеи що е така и дали може да се оправи Виж ,,ReadMe" - то на играта. А и драйверите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Хора. Играта е лудница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Откъде мога да си изсветля графиката, когато е ден е добре ама през време на нощно състезание си виждам само колата защото е жълта и ярка а от пътя тук-таме ако има някакво по ясно очертание. 10x преварително. Виж във options там би трябвало да има gamma. Ако няма не знам със какво да ти помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 russsi: SLed kato napravia stapka po stapka tova koeto kazvash...i startiram igrata ot ikonkata koito se poiaviava na desktopa mi se ispisva: "Original disc could not be found or authenticated " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Трябва да посочиш ехе-то от фолдера, не на диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Трябва да посочиш ехе-то от фолдера, не на диска. Posochvam tova koeto se zapisva v dir. Atari/Crashday/Crashday.exe Ne vidam da ima niakakav Crack!? s koito da go zamesta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Пробвай с тази програмка AnticureROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Да AntiSecurom ще стане много по-лесно. След като я стартираш просто посочваш ехе файла на играта и даваш open. Недостатъка е че трябва да правиш това всеки път като стартираш играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Можеш да си го изтеглиш от сайта на Daemon tools (Lord ico е дал линк). Можеш да провериш и в DC++ в хъба на еврокома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Дърпай народе версията на Reloaded!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Този път учудващо бързо се направиха крак. Евала на тия момчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Пичове,а от де мога да намеря крак...за играта...просто не е за мен...а за един приятел,но играта му не тръгва чрез Curerom,а иска крачец...който каже - една каза бира от мен ще има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Пичове,а от де мога да намеря крак...за играта...просто не е за мен...а за един приятел,но играта му не тръгва чрез Curerom,а иска крачец...който каже - една каза бира от мен ще има! Днес качиха версията кракната от Reloaded,която не иска CureRom,а е с крак. Сваляй Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Crack only Мерси тъкмо се бях замислил дали да свалям целия диск наново....ама ся крака така отделно върши перфектна работа!10х Опа дава че рар файла е прецакан пробвах с поправка ама не стаа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.