lyubo Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Предишния подобен post май беше затрит.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 аз го имам както и тогава ти писах, но не знам дали само заради теб ще го приемат на сървъра.. а и докато го качвам ще мине доста време на тая бавна връзка с която съм. Замалко да го затрия чудовището, не върви на Windows XP Pro!! Някой има ли Sql 7.0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyubo Posted October 30, 2003 Author Share Posted October 30, 2003 аз го имам както и тогава ти писах, но не знам дали само заради теб ще го приемат на сървъра.. а и докато го качвам ще мине доста време на тая бавна връзка с която съм.Замалко да го затрия чудовището, не върви на Windows XP Pro!! Някой има ли Sql 7.0 ? Защо да е само за мен, нали всички ще могат да го точат(downloadwat)? Това е полезен софт. ( относително) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 da, po-skoro otnositelno, kato ne mi vyrvi na XP zakvo mi e?! A ne mi se kachva Windows 2003 samo zaradi nego sega. Ni pyk se vry6tam na Win2000. Taka che shte tyrsq SQL Server 7.0, pone toi dano trygne. Inache shte pochna da go kachvam na 4asti, kato kacha vsi4ki rar-ove shte se poqwi edin fail, done.txt v dir-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyubo Posted October 30, 2003 Author Share Posted October 30, 2003 da, po-skoro otnositelno, kato ne mi vyrvi na XP zakvo mi e?!A ne mi se kachva Windows 2003 samo zaradi nego sega. Ni pyk se vry6tam na Win2000. Taka che shte tyrsq SQL Server 7.0, pone toi dano trygne. Inache shte pochna da go kachvam na 4asti, kato kacha vsi4ki rar-ove shte se poqwi edin fail, done.txt v dir-a. Благодаря ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.