bat6oko Posted December 30, 2002 Share Posted December 30, 2002 na tazi pesen plovdivski dj-i mi dadoha 3 imena (ako otida vsofiq 6a stanat 10 eto gi i tqh: 1.Ethno House-House Latino 2.Back to Basic-Vir Omar 3.Pifella & Layla-SAEED ako nqkoi ima informaciq za tazi pesen da se obadi v nai blizkoto rajonno policeisko upravlienie ne we da mi napi6e link ili ako mu e udobno da q ka4i v saita 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted January 2, 2003 Author Share Posted January 2, 2003 v pesenta pee nqkva jena ne6to kato "qaha bibi" ili ne6to takova aaa da, i svrqt nqkvi cigulki. mnoo qka pesen. pls potursete q 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted January 2, 2003 Share Posted January 2, 2003 Tazi pesni4ka e 4alga nali ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted January 3, 2003 Author Share Posted January 3, 2003 ne we techo ili trans. za info ne e nito na Panjabi MC nito Truth Hurths Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted January 5, 2003 Author Share Posted January 5, 2003 Poslednoto Ime na pesenta e tva : Saeed Mrad-Alf Leila Wa Leila pls potarsete q.mnogo mi trqbva :o 10x za reply-ite do sega nameretq q pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeduah Posted January 5, 2003 Share Posted January 5, 2003 shhh pich ot de gi mislish tiq skysah se datyrsq(nqmashe ko da praa) ama nito 1 ot 4te ne namerih Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 6, 2003 Share Posted January 6, 2003 "habibi" na arabski e "baby" na english, taka che v malko arabski pesni ne se pee "habibi" anyway tuka slagam edna deto ne bih kazal che otgovarq na opisanieto no i da ne e onazi koqto tyrsish vse pak i tazi ne e losha http://www.warez.ru/NEW_FTP/MP3z/Arabian/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted January 6, 2003 Author Share Posted January 6, 2003 furiozo 10x za pomo6ta ama ne e taq pesen onova e kato techno. tiq imena mi gi davat plovdivski dj-i oba4e mi kazaha 4e takava muzika se namirala mnoo trudno. sq 6a q opi6a mnoo to4no. zna4i ima 3 ednakvi zvuka kato basove i posle cigulki. tva sa povtarq nqkolko puti i posle edna JENA pee "habibi" i cigulkata sviri kato neq i posle po4va malko v stil bond(ama ne sa bond) samo cigulki tva e. 10x vse pak za help-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted January 10, 2003 Author Share Posted January 10, 2003 ne moje da se nameri taq pesni4ka nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 15, 2003 Share Posted January 15, 2003 az mislq 4e se seshtam za kakvo stava vypros no sega nemoga da ia ka4a 4e ia nqmam na toia hard :(Shte vida utre ili vdrugi den da q uploadna i shte ti kaja da ia proverish. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 16, 2003 Share Posted January 16, 2003 ako vse oshte bat6oko si tursi pesenta - ka4ih q ako ne e tazi nqma koia da e v mp3 tursi arabic techno ili neshto takova beshe Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted January 18, 2003 Author Share Posted January 18, 2003 Ael 10x za pesni4kata tazi mi trqbva6e 10x na vsi4ki koito pisaha tozi topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.