Lord ico Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Левкки се доказа като европейски отбор и затова решиx да напиша тая тема.Тук ще пишем за любимя ме отбор в UFFA и прогнозите! ПП Знам че е Пловдивски forum и знам че има заклети анти левскари но моля НЕ ОБИЖДАЙТЕ ОТБОРА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 e ok de kvo 6te pi6em tuk ? barvo na levski dr. kvo da se kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 e ok de kvo 6te pi6em tuk ? barvo na levski dr. kvo da se kaje Ми друго освен да отпаднат от Удинезе,не мога да им пожелая Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 не се знае удинезе в момента са много слаби а левски наистина показоха класа издъниха ма в ефу бях ги играл Х но им пожелавам успех срещу удине според мен дори да паднат там с 1-0 или 2-1 пак имат шанс в къщи тая година нямат допуснат гол в софия това все пак значи нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ми друго освен да отпаднат от Удинезе,не мога да им пожелая Ти мълчи, кой друг ще играе в Европа, че да му пожелаем успех. Надявам се повече няма да пишеш в тази секция. И специални поздрави за groover по случай победата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.