Jump to content
BulForum.com

ПРОБЛЕМ

Recommended Posts

Имам много странен проблем с видео картата.Значи с Р9800 про съм,но когато пусна някоя по-тежка игра изведнъж сичко става на пиксели и вентилаторчето за охлаждане на картата спира.Незнам дали е от картата или захранването или нз кво.С 350 Вата делукс съм.П4 на 2.4,1 гб рам и вентилатор с 5000 оборота.Дали не е достатъчен волтажа или...?

Айде ако некой по-навътре в нещата знае как да помогне,да пише!!!

Имам много странен проблем с видео картата.Значи с Р9800 про съм,но когато пусна някоя по-тежка игра изведнъж сичко става на пиксели и вентилаторчето за охлаждане на картата спира.Незнам дали е от картата или захранването или нз кво.С 350 Вата делукс съм.П4 на 2.4,1 гб рам и вентилатор с 5000 оборота.Дали не е достатъчен волтажа или...?

Айде ако некой по-навътре в нещата знае как да помогне,да пише!!!

Още, в началото като я купи ли правеше така?

Сети се дали нещо не правил по софтуера / флаш на BIOS, примерно/ или да си пипал хардуера / да си подменил дъното или друго.

Кажи с какви драйвъри си, правил ли си опит за клок? Сигурен ли си, че вентилатора спира само при натоварване на картата или изобщо не работи. Артефактите се получават от прегряването на картата след спирането на вентилатора (ако изобщо спира). Смени драйвърите и виж как ще се държи.

Кажи с какви драйвъри си, правил ли си опит за клок? Сигурен ли си, че вентилатора спира само при натоварване на картата или изобщо не работи. Артефактите се получават от прегряването на картата след спирането на вентилатора (ако изобщо спира). Смени драйвърите и виж как ще се държи.

Сменял съм драйвера,преинсталирал съм уиндоуса,чистил съм картата,НЕ съм я клоквал.Вентилатора си бачка,но при по-голямо натоварване(като ФарКрай или КоД 2 ма високи настройки)спира и се получава тоя бъг.

Захранването си отива най-вероятно.

На тази машина с такова захранване не се учудвай.

Отново подценяване на този важен компонент в едно РС.

Захранването си отива най-вероятно.

На тази машина с такова захранване не се учудвай.

Отново подценяване на този важен компонент в едно РС.

Дано си прав,скоро ще си взимам ново,но просто исках да се уверя.

10кс

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...