Jump to content
BulForum.com

GSM Games

MPABKATA_Z

Recommended Posts

Първо да кажа че нямам GSM. Никога не съм има и не ми е трябвал. Но ми омръзна да гледам "пратете смс на еди-кой-си номер и ще ви пратим играта". Това си е чиста набутка, а всички бг сайтове са такива. Еми дайте да ги затапим. Аз имам нещо в предвид. Имам около 400 мегабайта с игри за GSM (над 3500! игри). Въпроса е дали може да направим някаква мрежа в която да се шерват. Аз съм на достъпна и ъплоуда ми е само 10-12к. Добре че почти всички игри са под 1мб :lol:. Та ето ви линка: http://antz.hopto.org/cellgames/ . Използвам този аутоиндекс, защото SEARCH в случая е много удобен ;). Ако всеки разпространи това съобщение, хората ще спрат да пълнят гушите на тея тъпанари със "FREE GSM GAMES" сайтовете. Нека хората с бърз ъплоуд да се отзоват.

А да, ся да не кажете какви са тия тъпи игри ето ви някои имена, които според мен са известни :): Carmageddon, FIFA_06, Happy_Tree_Friends_HomeRun, Happy_Tree_Friends_SpinFun, LOTR-Return_Of_The_King, Madagascar-Going_Wild, Superoo_Street_Fight_K700, Spider-Man, Ultimate_Spider-Man, Wolfenstein_3D, BatmanBegins, Call Of Duty, Shrek2, Call Of Duty 2, Mr&MrsSmith, moto_gp2, Predator, Tomb_Raider_2, Tomb_Raider_3, Duke_Nukem, I Robot, Rayman 3, IceAgeSkater, Red Faction, XIII, Splinter_Cell_3D, AVP, .. а бе не мога да опиша колко много игри има. Всичко за което се сетите: CS, NFSU, Sims2 супер много игри, които ги има за компютър. Така че не се чудете, ами пишете на всичките си приятели да спрат да дават пари за нищо :punk. Просто влезте в урл-то и вижте списъка или потърсете някоя игра. До скив.

P.s. и бойкот! :)

Проблема на хората не е в това да си намерят игра,а да си я качат на телефона.Не всеки има кабел,инфра ред или блутут.

Иначе направо се чудя на някои хора как могат да дават пари за такива глупости като лога,мелодии,видеота,игри и всякакви такива глупости.Тея ГСМ-и са преди всичко за говорене!

Като за начало , мога да ти предложа решение на тоя въпрос - направи Wap Page и си готов.

Относно ъплоуда ти - моя е повече , ако искаш ще ти ги хостна , обади в скайп ако проявиш желание ;)

Мкей сега ще влезна. А тоя уап да не е да теглят през телефоните от мен. Щото ако е така ще е супер ще мога да запълвам капацитета им на даунлоуд докрай ;).

EDIT: Я чакай. За да свалят трябва да са в нета, а това пак е пари за тяхна сметка, значи пак са прецакани. Така е по добре. А и вече все повече хора има с какво да си прехвърлят данни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...