Jump to content
BulForum.com

Утрепаха Иван Тодоров - Доктора?

VooDooMaN

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Е лукса не се постига само с измами, някои от писалите тук в тази тема могат да го потвърдят :)

Аз само мога да кажа, че не е хубаво да се говори така за умрелите, независимо какви са били...също както и да се желае смъртта на някой, особено на някой който нищо не ви е направил ;)

Начи аз никъде и на никой не съм казал че желая смъртта. Адаш може да има малко разтегливи понятия за лукс. Да кажем за това което той е можел да си позволи но в малко по малко степен за да не сме прекалено алчни.

Не. Не е в него. Дефекта е в този дето взима форума "насириозно" :)

Ще трябва да се замисля сериозно относно този пост...

DrEvil - много си прав

ЕДИТ: Ветко Арабаджиев започна в един мръсен офис с две бюра в SPS-a заедно с още един човек с ..... търговия с цигари. Оттам нататък има много за казване, но не е за този форум

Начи аз никъде и на никой не съм казал че желая смъртта. Адаш може да има малко разтегливи понятия за лукс. Да кажем за това което той е можел да си позволи но в малко по малко степен за да не сме прекалено алчни.

За второто нямах в предвид теб, сори :)

Много офф/

Абе,(без да се засягате) какво удоволствие ви доставя да обсъждате хората?!!Да им вадите кирливите ризи и да разпространявате,както някой,с който съм съгласен беше казал по-горе,"махленски клюки" за тях!?

Ветко... к'во говорите за него..съмнявам се,че някой от вас дори не му знаят цялото име!Ае МИР и са замисляйте малко! :angry:

Много офф/

Абе,(без да се засягате) какво удоволствие ви доставя да обсъждате хората?!!Да им вадите кирливите ризи и да разпространявате,както някой,с който съм съгласен беше казал по-горе,"махленски клюки" за тях!?

Ветко... к'во говорите за него..съмнявам се,че някой от вас дори не му знаят цялото име!Ае МИР и са замисляйте малко! :angry:

Да започнем с Вълко. ;)

Да започнем с Вълко. ;)

Ти верно много разбираш,а?!

Ай да ти кажа,че не е "Вълко",а Вълчо Кузмов Арабаджиев и да не са занимаваш да спориш за неща,които видно не са ти ясни! :angry1

бахти, почнаха и доктори да убиват

накъде отиваме

кво следва ?!?

учители, пенсионери, ватмани

:lol: :lol: :lol:

Онзи ден четох някъде, че Филип Морис преди време са започнали собствено разследване на каналите за контрабандни цигари на Доктора!Предполагам, че цялата работа е доста дебела, щом се е стигнало до тук.....Абе, не знам, ама май докато не утрепат някой политик, като в Сърбия със Зоран Джинджич, нещата ще си текат по старому!Много ми е интересно защо Миленчото Велчев се върна в България при идеално уреден живот в Англия???Може би да уреди сериозен политически гръб на Доктора???!!И да му върти парите чрез строеж на семейни хотели???С две думи, българският политически и икономически живот така се е сраснал с мафията, че ми се струва , че ако се резне кранчето на мафията и България ще рухне.....съвсем!

Лично мое мнение, никого не ангажирам с него!Поздрави!

Не 150 млн. лева а над 2 млрд лева са парите които е взел за препиране от Маргините, но като ги окаушиха реши че може да не бърза да ги връща. Такова нещо не се забравя, а и кой е казал че като са в затвора тия хора не действат?

Много държа да коригирам тази информация като невярна /проверено е вече - моите извинения/. Нещата са много по-сложни и убийството на Доктора не е българска поръчка. Това което мога сега вече да кажа със абсолютна сигурност е че убийството е свързано с цигарения трафик и не е инициирано от българи, а от ощетени клиенти.

Както казвам "що не земат да ме утепат мен ми тея трепат" - Защото ИМА Защо :woot

Всеки да си знае гьола, а по нз кое време и жабите излизали и ставали зомбита :P

бахти, почнаха и доктори да убиват

накъде отиваме

кво следва ?!?

учители, пенсионери, ватмани

:lol: :lol: :lol:

Ти ще вземеш да познаеш. Нищо чудно някой ватман да го гръмнат изотзад скоро :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...