LaN Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 кой тоя Доктора ? лекар по какво е бил ? освен че е бил и мафиот де едит : аааа ,да бе. Сетих се.Гледах го един ден по ТВ-то - с очилца един такъв.Мда.Сори за глупавия въпрос.Сега си мисля за други работи и ..... хич не ми е до тоя .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 само по себе си е показателно е 4е няма нужда от респек и тн. те сами 6а са изтрепат,оба4е като свар6ат и се изтрепат си4ки 6а е ску4но така 4е ак някой мутра 4ете предлагам като се изптрепат да продалгат с политици.Представям си 1ва страница на труд или 24 4аса Премиера бе6е претрепан или тем подобни а за доктора (искам да кажа 4е са мартвец или хубаво или ни6то) да е жив издрав Едит:не сам някои отка4ен или пално ку-ку .Само да не отрпат цеко сифоня и мс фараона Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 само по себе си е показателно е 4е няма нужда от респек и тн. те сами 6а са изтрепат,оба4е като свар6ат и се изтрепат си4ки 6а е ску4но така 4е ак някой мутра 4ете предлагам като се изптрепат да продалгат с политици.Представям си 1ва страница на труд или 24 4аса Премиера бе6е претрепан или тем подобни а за доктора (искам да кажа 4е са мартвец или хубаво или ни6то) да е жив издрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ако си пуснете НОВА да слушате Бойко много ще се развеселите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Да е жив и здрав като другите мафиоти Айде ся Христолов следващия Митко селския не е никакъв мафиот, повярвай ми.Обикновенна мишка И аз подкрепям идеята за тема "Кой ще е следващият", би било интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ако си пуснете НОВА да слушате Бойко много ще се развеселите Ще помоля за един сбит преразказ за хората които не гледат телевизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 ot kakto komunistite sa na vlast maiche ubiistvata na tiq bosove zachistiha ?! Dano da e za dobro pone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 ot kakto komunistite sa na vlast maiche ubiistvata na tiq bosove zachistiha ?! Dano da e za dobro pone. Виж сам кого кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Dano da e za dobro pone. не знам дали 6те е добре не знае6 на убития на мястото кои 6те доиде от няколко години става такова преразпределение на пазара 4е..... .10х на @drevil аз са стреснах като ги видях дори не бях си помислял 4е толкова хара са умрели.М/у другото ако знаете средната вазраст на смартност на мутрите е 40 години и тва за сицилянската мафия дет ги дажат на по 50 години си е 4иста измама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Митко селския не е никакъв мафиот, повярвай ми.Обикновенна мишка И аз подкрепям идеята за тема "Кой ще е следващият", би било интересно Иначе според мен напред в списъка е господин Ахмед Д. Ветко, Коко Динев.Маргините може би ще предпочетат да поседят в затвора малко пред това да ги очистят.Черепа не знам, той наистина е силна фигура. Обзалагам се, че специално за "Ветко" не си гледал по телевизията нито си чел във вестника лоши работи, само от хорски приказки квото чуеш и тва е. Не включвай в черния списък тези които не трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ветко е изключително честен човек,всичко постигнато от него се дължи на къртовски труд,много пот и мускулна треска.... и един мърмот .........Мисля,всеки знае,че парите,с които разполагат господа като Ветко,е невъзможно да бъдат изкарани по честен начин в милата ни Родина.Айде нататък сами се сещайте кой,кво,как Абе може и да му знам стотинките,знае ли човекда е жив и здрав и да си развива бизнеса,но пък е глупаво да си затваряме очите пред някои неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 С 22 патрона ли са го надупчили ... ? (щото нещо такова ми се дочу по новините) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ветко е изключително честен човек,всичко постигнато от него се дължи на къртовски труд,много пот и мускулна треска.... и един мърмот .........Мисля,всеки знае,че парите,с които разполагат господа като Ветко,е невъзможно да бъдат изкарани по честен начин в милата ни Родина.Айде нататък сами се сещайте кой,кво,как Да, ти му знаеш и стотинките в джоба.... До колкото ми е известно Ветко в началото е бил шофьор на камион.Аз не му знам колко стотинки има в джоба,но горе долу си имам представа какви коли карта,колко хотела и завода има.Говори се че и той има нещо общо с обийството на Павлов ли как беше. Пак се говори...ти не знаеш как се пише "обийство" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 До колкото ми е известно Ветко в началото е бил шофьор на камион.Аз не му знам колко стотинки има в джоба,но горе долу си имам представа какви коли карта,колко хотела и завода има.Говори се че и той има нещо общо с обийството на Павлов ли как беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Обзалагам се, че специално за "Ветко" не си гледал по телевизията нито си чел във вестника лоши работи, само от хорски приказки квото чуеш и тва е. Не включвай в черния списък тези които не трябва. ОК, нямаш проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Митко селския не е никакъв мафиот, повярвай ми.Обикновенна мишка Знам, ама нищо не пречи да си мечтаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Знам, ама нищо не пречи да си мечтаем Недейте мечта, ами земете съберете някой лев и свършете работата кат пичове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Нищо ново под слънцето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 До колкото ми е известно Ветко в началото е бил шофьор на камион.Аз не му знам колко стотинки има в джоба,но горе долу си имам представа какви коли карта,колко хотела и завода има.Говори се че и той има нещо общо с обийството на Павлов ли как беше. Пълни глупости! Не разказвайте махленски клюки, които нямат нищо общо с истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Не съм запознат с ДОКТОРЧЕТО но ако пича се е занимавал само с данъчни измами - ОК. Даже на мен това ми любимата тема. Без наркотици, без гърмежи, без проституция само данъчни измами. Тази темичка ме вълнува и то доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 В затвора ти се ходи май Нали знаеш, че кокошкарите ги прибират първи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 В затвора ти се ходи май Нали знаеш, че кокошкарите ги прибират първи По принцип не ми се ходи ама някак си не ми се чини да гледам от страни лукса в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 DON_CHEFO, беше един от най-големите търговци на цигари в Европа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Е лукса не се постига само с измами, някои от писалите тук в тази тема могат да го потвърдят Аз само мога да кажа, че не е хубаво да се говори така за умрелите, независимо какви са били...също както и да се желае смъртта на някой, особено на някой който нищо не ви е направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.