VooDooMaN Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Отстрелът на артистите продължава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Пише само че е утрепан някъв във Порше Кайен, ама не се казва името му... ЕДИТ:А, вярно той бил...Еми да е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Отстрелът на артистите продължава... Хм... сефте... Нищо ново... Сега остава само да видим кой остава. В престъпния свят въпроса не е "дали?", а "кога?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Информация от Фокус Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Нека ги очистят всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 еми кат не моат ги осъдят поне да се избиват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Едни ще умират , а други ще се появяват на тяхното място и винаги ще има такива хора ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Е това е новина! Браво ! Обичам като изчезне някой с прякорче мафиот Всички под ножа и това е! Лошото е че ако не ги трепе държавата , ги трпе някой друг мафиот и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Двамата бяха простреляни в джип Порше Кайен на ул. Червена стена в столичния кв. Лозенец. Иван Тодоров-Доктора е починал на място, шофьорът му е във ВМА. Раненият при стрелбата е Васил Стоянов Михайлов - шофьор на Иван Тодоров-Доктора. Убийството ан Доктора бе потвърдено официално. Стрелбата е станала около 14 часа днес, като Доктора е прострелян във врата, съобщи БГНЕС. На мястото на инцидента са пристигнали екипи от Четвърто РПУ и СДВР, започнал е оглед. Колата е регистрирана на името на съпругата на Доктора. Двамата са пътували в черен джип ”Порше Кайен” когато срещу тях е открит огън. Установено е, че автомобилът е регистриран на името на жена, родена през 1968 г. По-рано, още преди официалното потвърждение, раненият шофьор, каза, че мъжът до него е бил Иван Тодоров - Доктора. Ако не ме лъже паметта преди време се говореше за някакви 150 млн. лева или долара изпрани от него ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borkata1 Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ем крайно време беше.Даже имам предложение да напраим една тема са гласуване да видим кой ще е следващия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Вчера не случайно се надписвахме в съседна тема. Интереса клати феса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Хехе това с темата е забавно Иначе на мене вианги са ми били интересни тия хора БГ мафиотите Опуцват ги всичките почти по един и същи начин Ми то е елементарно да се сетиш, че като се занимаваш с подобни дела някак си е добре да караш малко бронирана кола, ей така превантивно и да не се гъзариш по приеми, яхти и отркити сепарета по морето. Мислят се някак за недосегаеми А най-интересното е, че за него се предполагаше още от есента когато арестуваха Маргините Пък нищо чудно и те да са замесени-все пак те къртовки се опитват да се освободят от ареста им за предполагаемият им план за убииството на същият този човек Така де те сега са в затвора-как могат да са виновни за смърта му? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Аз предлагам да пуснем тема във форума, и да се пускат вътре имената на хората, които ще бъдат следващите утрепани. И всеки да гласува и да видим кой ще познае. За доктора се знаеше от преди няколко месеца. Не случайно ги прибраха маргините, ужким да не могат да утрепят Кирил Гоцев, някакъв от Тим и Доктора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Аз предлагам да пуснем тема във форума, и да се пускат вътре имената на хората, които ще бъдат следващите утрепани. И всеки да гласува и да видим кой ще познае. За доктора се знаеше от преди няколко месеца. Не случайно ги прибраха маргините, ужким да не могат да утрепят Кирил Гоцев, някакъв от Тим и Доктора. Маргините са следващите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Аз чакам да опаткат Черепа,ама не знам кога ще дойде и неговият ред,но определено няма да е скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Маргините са следващите. Не си познал. Първо трябва да им свалят държавната охрана Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Аз па ви казвам,че тия, на които даже и имената не се чуват - те са най-големите!И те управляват страната ни!Всички други са пионки!Ако щете Първанов,ако щете Станишев,ако щете Сакскубурготски сички са много зависими! И още нещо щях да пиша,ама... забравих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ми то така трепат се взаимно докато не се избият и така. Все едно хранителна верига Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ако не ме лъже паметта преди време се говореше за някакви 150 млн. лева или долара изпрани от него ..... Разстрелът е станал почти пред очите на брат ми и баща ми. Едва са се измъкнали от долитащите полицаи и журналисти. Даже са го видяли момъка проснат още преди да го покрият. Не 150 млн. лева а над 2 млрд лева са парите които е взел за препиране от Маргините, но като ги окаушиха реши че може да не бърза да ги връща. Такова нещо не се забравя, а и кой е казал че като са в затвора тия хора не действат? Казаха че ще го убият и го убиха - и няма да е само тоя, той е един от списъка. Лошото е че един убиват, двама се появяват. Иначе това убийство макар и ново петно за нашето лице пред света е и добра новина - един едър бандит по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Леле тия се трепят като пилци..ама не стрелят случайни де....управляващите и те са замесени..аве сичко е омазано.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Разстрелът е станал почти пред очите на брат ми и баща ми. Едва са се измъкнали от долитащите полицаи и журналисти. Даже са го видяли момъка проснат още преди да го покрият. Само дето не е бил проснат ами си е бил в джипа на предната дясна седалка!Апък и не са го покрили...все още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Разстрелът е станал почти пред очите на брат ми и баща ми. Едва са се измъкнали от долитащите полицаи и журналисти. Даже са го видяли момъка проснат още преди да го покрият. .................. а брат ти и баща ти с кола ли се измъкнаха и кво работят всъщност?! шегувкам се. ама все пак що ползваш термина "измъкват"? имат нещо да крият ли или типичното българско малоумно желание да не се свидетелства си е казало думата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Само дето не е бил проснат ами си е бил в джипа на предната дясна седалка!Апък и не са го покрили...все още! а брат ти и баща ти с кола ли се измъкнаха и кво работят всъщност?!шегувкам се. ама все пак що ползваш термина "измъкват"? имат нещо да крият ли или типичното българско малоумно желание да не се свидетелства си е казало думата?! ПРОСНАТ - имах предвид проснат на седалката, не на асфалта Мобо с кола са били съвсем наблизо и се измъкнали не от друго а от задръстването - нищо повече. Нали се сещаш че за минути става суматоха, блокират се улици и т.н. ЕДИТ - за да не ме питате повече: Както си карам из града звъни телефона и баща ми казва: "Току що напред пред нас убиха някой в един Кайен. Едвам се изнесохме всичко веднага се напълни с полиция и журналисти, блокираха улиците - пълна суматоха. Минахме близо край колата даже го видяхме проснат на седалката". Малко след това се обади и каза: "Гледам новините - убитият е Николай Тодоров Доктора". Това е. Не са баш преки свидетели на атентата и не са се измъквали от полицията. Просто са били наблизо - това не е като да си го избираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Да е жив и здрав като другите мафиоти Айде ся Христолов следващия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 [Off "да е жив и здрав" Абе да ме прощавате, ама пишат, че са го утрепали с доста патрони, което изключва и двете според мен... /OFF] Иначе к'во - готвим се за влизането в евросъюза като опаткваме понатрупалите слава мафиоти. То едно време беше модерно да си борчага, да те знаят, че си със 2-3 висящи дела. Дет се вика борците се возят с три вида коли: BMW, Мерцедес, катафалка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.