Jump to content
BulForum.com

The Regiment

charsi

Recommended Posts

До колкото знам тази игра е от типа на Rainbowsix.Гледал съм филм4е от геймшлея.Абе май е доста добра.

На мен ми харесва, ама нещо е бъгава май, че не иска да продължи нивата, като мина първото и дотам - не ми дава да започна втората карта. Същото е и при тренинга!

Ако някой знае защо е така моля да пише!

Вече я поиграх играта.Не ми хареса.Няма я динамиката.И верно е много бъгава.И на мен не ми даваше да продължа след първо ниво.Също така и филмчетата преди играта,по време на играта и разни cutscene насичаха като за световно.Незнам защо но ги гледах кадър по кадър а пък компютъра не се натоварваше.Изобщо не си струва.Само дето я свалях 4 часа :dry:

Препоръ4вам ви Rainbow six- lockdown.

Доста слаба игра и откровено тъпо хрумване за усложняване на играта, че трябва да минеш перфектно нивото, за да се отключи следващото ниво. По-късно днес ще пиша ревю за нея, много съм разочарован обаче.

Edit: Кратко ревю

Доста слаба игра и откровено тъпо хрумване за усложняване на играта, че трябва да минеш перфектно нивото, за да се отключи следващото ниво. По-късно днес ще пиша ревю за нея, много съм разочарован обаче.

Edit: Кратко ревю

Яко, много яко. :punk :punk :punk

Инсталирах я преди 5- 6 дена, но нямах време да й обърна внимание. Подлъга ме графиката, но както много точно я е описал veseo изобщо не си заслужава. Delete

:throw:

Препоръ4вам ви Rainbow six- lockdown.

Малииии, щом препоръчвате тази игра значи Regiment е мноооого зле. Rainbow-а и аз я дръпнах и я инсталнах и мога да кажа само едно - тотално разочарование. В смисъл ИИ-то - и противниците, и хората от екипа се държат толкова дървено, че не е истина. С две думи ИИ-то на Новия Rainbow е като на шутър от 98-99 година, така че графиката колкото и да е добра играта в крайна сметка е боза. Лично аз нямам намерение да пробвам Regiment, щото като чета написаното тя е още по-зле :wir

• 3 weeks later...
На мен ми харесва, ама нещо е бъгава май, че не иска да продължи нивата, като мина първото и дотам - не ми дава да започна втората карта. Същото е и при тренинга!

Ако някой знае защо е така моля да пише!

Играта не е бъгава, ами трябва да минеш мисията за определено време и тогава ти отваря следващата карта. Времето за което трябва да минеш мисията ще видиш след като сварши мисията в статистиката е може и по-бажно ама горе-долу трябва да се придържаш към това време :) Ипо този начин се появява и динамика в играта :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...