charsi Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Някои играл ли е тази игра.Заслужава ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 До колкото знам тази игра е от типа на Rainbowsix.Гледал съм филм4е от геймшлея.Абе май е доста добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobus Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 На мен ми харесва, ама нещо е бъгава май, че не иска да продължи нивата, като мина първото и дотам - не ми дава да започна втората карта. Същото е и при тренинга! Ако някой знае защо е така моля да пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Високи ли са изискванията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Вече я поиграх играта.Не ми хареса.Няма я динамиката.И верно е много бъгава.И на мен не ми даваше да продължа след първо ниво.Също така и филмчетата преди играта,по време на играта и разни cutscene насичаха като за световно.Незнам защо но ги гледах кадър по кадър а пък компютъра не се натоварваше.Изобщо не си струва.Само дето я свалях 4 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Препоръ4вам ви Rainbow six- lockdown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 И аз съм на това мнение. Определено по-добрата игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Спорет мен наи-яката игра е GETTING UP.SHE is THE BEST!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 This game is STUPED !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Доста слаба игра и откровено тъпо хрумване за усложняване на играта, че трябва да минеш перфектно нивото, за да се отключи следващото ниво. По-късно днес ще пиша ревю за нея, много съм разочарован обаче. Edit: Кратко ревю Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Доста слаба игра и откровено тъпо хрумване за усложняване на играта, че трябва да минеш перфектно нивото, за да се отключи следващото ниво. По-късно днес ще пиша ревю за нея, много съм разочарован обаче. Edit: Кратко ревю Яко, много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Инсталирах я преди 5- 6 дена, но нямах време да й обърна внимание. Подлъга ме графиката, но както много точно я е описал veseo изобщо не си заслужава. Delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Препоръ4вам ви Rainbow six- lockdown. Малииии, щом препоръчвате тази игра значи Regiment е мноооого зле. Rainbow-а и аз я дръпнах и я инсталнах и мога да кажа само едно - тотално разочарование. В смисъл ИИ-то - и противниците, и хората от екипа се държат толкова дървено, че не е истина. С две думи ИИ-то на Новия Rainbow е като на шутър от 98-99 година, така че графиката колкото и да е добра играта в крайна сметка е боза. Лично аз нямам намерение да пробвам Regiment, щото като чета написаното тя е още по-зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 На мен ми харесва, ама нещо е бъгава май, че не иска да продължи нивата, като мина първото и дотам - не ми дава да започна втората карта. Същото е и при тренинга!Ако някой знае защо е така моля да пише! Играта не е бъгава, ами трябва да минеш мисията за определено време и тогава ти отваря следващата карта. Времето за което трябва да минеш мисията ще видиш след като сварши мисията в статистиката е може и по-бажно ама горе-долу трябва да се придържаш към това време Ипо този начин се появява и динамика в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.