tankis Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 А не мислиш ли, че тези, които са гласували "ЗА" са турци? Все пак това не е расистки форум, а форум на "свободното слово" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз гласувах "ЗА". Е и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз гласувах "ЗА". Е и? ти си българо-канадец (ако ползваме американските изразни средства). кво те засяга тукашната запалена черга? впрочем там като имаме българско малцинство, що не събереш една подписка и да поискаш да добавят българския като официален език на Канада или поне в Торонто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 BuFu50, какво е лумпени?! Нещо като луминисцентни лампи ли? Обясни ми какво значи, моля... Lumpen - идва от немски език - буквално преведено означава "парцал". Така добре ли е? Едит: Турците в Узбекистан Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Lumpen - идва от немски език - буквално преведено означава "парцал". Така добре ли е? Едит: Турците в Узбекистан аз имах спомени, че е нещо като подметка а то парцал било... нищо пак става Турците на сапун! Честит ви 3-ти март, не го забравяйте когато говорите колко са добрички турчолята (не, че сегашните турци са виновни, но все пак сме им били РОБИ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 София. ”Турци искат ново име на България” – това е челото на новия брой на седмичника ”168 часа”, съобщи за Агенция ”Фокус” редакторът на броя Иван Тропанкев. България да бъде преименувана на Българско-турска федерация или Федерална балканска република искат в нова декларация опитващите се да създадат етническа турска партия. ”Българите са мулета и катъри” – твърди в скандално интервю стоящият зад инициативата Адем Кенан. В обширен материал по темата вестникът описва събирането на подписи под станалата известна като ”турска подписка”, разпространяваща се из разградските села, която е на път да взриви етническия мир. Водачите на ”Миллет Тракия” искат многонационална държава, признаване на турското национално малцинство, турски университет и всевъзможни промени в Конституцията и управлението на страната. За лидер на ”Миллет Тракия” се провъзгласява Мендерес Кунгюн МОЛЯ ? А ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ТУРЧИН НЕ ИСКАТ ЛИ ?? Е стига..това беше върха на нахалството от тяхна страна. Ще настане конфликт И ОЩЕ КАК!!! едит: Ако мнението ми не е по темата нека бъде изтрито но не намерих къде другаде да пиша.. eдит2: Съжалявам Оувърмене..но чак сега го погледнах.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 I`GoT`Da`PoWeR, понякога да прегледаш темата, в която се каниш да пишеш, никак не вреди - напротив. Това сме го минали вече - но кой да чете какво са писали хората преди него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 ТВЪРДО ПРОТИВ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Срамувам се, че съм Българин. След този употребен от атака 3-ти март. Всички националисти сте говна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Срамувам се, че съм Българин. След този употребен от атака 3-ти март. Всички националисти сте говна! Това какво общо има с темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Сашко, темата се изчерпа отдавна. Не четеш ли новините? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 А могат ли да ме хванат за . Който иска да говори турски да отива в турция.(нарочно с малка буква).5 века турско робство и сега пак лека по лека турците навлизат в държавата ни!Левски и Ботев сигурно се обръщат в гробовете си. А струва ми се,че хората почнаха да осъзнават , че при Бай Тошо си е било по-добре.Ама искаха демокрация.. ся к'во стана .. искат пак социализъм. Направо ми се плаче!И .. вече не се очудваm на надписи "Обичам страната,мразя държавата!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 karaman, темата е тъпа! То се е видяло, че турците ще ни, ама ще ни, щото сме тъпи... Дори и да поумнеем, вече смятам е късно. Не за пръв път нашите са бягали на запад под натиска на турците и май сега ще трябва пак. Тоя път обаче имам чувство, че сме притиснати до стената и единственото, което ни остава е да се смачкаме в нея. Не ни стига нищо (смелост, мозък и т.н.), за да кажем: Стоп до тук! Да си играем на цивилизовани и толерантни, това е и наивно и глупаво. Ако имахме ВВС и армия като на Израел и поне част от тяхното лоби и влияние, нека идват да ни се перчат американци или други, ако им стиска - нямаме, защото Бме прости, селтаци и мързеливи, а не защото сме глупави и не можем. Белгийците могат да си позволят либерализъм, ама ние дето сме на устата на вълка, трябва да сме ловци да оцелеем, да убием вълка, за да оцелеем, а не да си играем на природозащитници и еколози. Да но като народ и държава - акъл не ни стига. Крадливи сме, завистливи сме, мързеливи сме, не сме сговорчиви... изобщо, както го беше казал поетът: "Не народ, а мърша". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Тези неща не се решават по форуми. Съвсем сериозно мисля, че темата трябва да бъде затворена, защото с нея се предизвикват само дразнения Чудя се даже защо я е пуснал Караман Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Пуснах я като провокация!Всичките ми теми на тема Атака са провокация! Интересно ми е кой мисли в дълбочина и кой разсъждава емоционално! Нещо като научен експеримент Ти като учен ли са изживяваш?!Щото говориш за хората,които постват в темата,като за опитни мишки! Турският официален език в турция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Тези неща не се решават по форуми. Съвсем сериозно мисля, че темата трябва да бъде затворена, защото с нея се предизвикват само дразнения Чудя се даже защо я е пуснал Караман Ако е вярна дата, която си писал в профила си, си роден малко късно, за да си видял, едно такова друго време, в което всички дразнещи теми бяха забранени, а хората, които го говореха ги прибираха в специални изолирани сгради. Някога като деца написахме на една къща "Организация на чудовищата и злодеите". Къщата видите ли се оказа родната къща на един министър от любимото ни социалистическо правителство, виден член на БКП. Нашите като го видяха се побъркаха. Едва ли може да разбереш, за какво става въпрос. Спирам до тука че... Радвайте се, че живеете що годе във времена свободни и можете да си приказвате, каквото искате! Не ограничавайте свободата на другите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Точно това е. Това са само 6 000 човека-приблизително 1/12 от населението.... абе само аз ли мога да смятам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ако е вярна дата, която си писал в профила си, си роден малко късно, за да си видял, едно такова друго време, в което всички дразнещи теми бяха забранени, а хората, които го говореха ги прибираха в специални изолирани сгради. Някога като деца написахме на една къща "Организация на чудовищата и злодеите". Къщата видите ли се оказа родната къща на един министър от любимото ни социалистическо правителство, виден член на БКП. Нашите като го видяха се побъркаха. Едва ли може да разбереш, за какво става въпрос. Спирам до тука че... Радвайте се, че живеете що годе във времена свободни и можете да си приказвате, каквото искате! Не ограничавайте свободата на другите! Да вярна е. Знам за какво ми говориш- повярвай ми Радвам се че в момента не е точно така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Точно това е. Това са само 6 000 човека-приблизително 1/12 от населението.... абе само аз ли мога да смятам... Май само ти си обърнал внимание. Вече тотално се убедих, че съм твърде далече от математическото мислене. Аз си го знаех, но славното ми математическо минало ми даваше основание да се пъна и сега. Лошото е, че с напъни се раждат други неща и само понякога деца Ако знаеш само как се постарах да го обърна това в дробно число juji-какво да се правя Иначе бях гледала Тази сутрин по Бтв и Бареков интервюираше господинът, изготвил декларацията, чието име не помня. Първите думи на Николай бяха:"Какъв си ти и за какво се бориш?" Попилях се от смях. Никога не го бях виждала така ядосан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.