Jump to content
BulForum.com

Турският език - втори официален език в България

karaman

ЗА или ПРОТИВ Турският език да стане втори официален език в България  

280 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Да ма хванат за шпека, който иска турски-->да си хваща пътя.Тука е България!

Иначе за конкретния случай, мисля че са глупости това.Но няма да се очудя ако в близко бъдеще се случи-все пак Доган управлява държавата.Дано по-скоро да му теглят куршума на тоя резняк!!!

чух за това тази сутрин по радиото и си мисля, че никой нормален български гражданин не би бил ЗА такова решение

а и 6000 е много малка бройка....... като станат 600000 тогава няма да е добре

Кои са тия бе?Тука ще е 6000 против и 0 за...Кво точно става дума във вестника?Не съм чел вестници скоро. :) Айде сега да ги вида ония продажник и наемник Слави как ще коментира това като само говори против Атака,майната му...Може да е голям шоумен ама само до тук..

Ако това стане ще има гражданска война!

И аз така мисля...

В БЪЛГАРИЯ се говори само БЪЛГАРСКИ и само той е официалният език.ДА се махат гадните турци и мангали!!!

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОСТАВИМ на тея пак да ни заробят.

Ако това стане ще има гражданска война!

Дано да не стане пу пу пу пепел на устата ти!Момента тарся тази работа във вестника че нещо съм го пропуснал :read:

ПП И аз сам против за турският език като официален език но и съм против революцията! Имам приате ли турци и те са мнооо свясни!

По - скоро циганите може да искат техния език да стане втори официален. В бройка са много повече от турците.

Против съм и двата варианта.

100% ПРОТИВ!!!!!!!!!! Това е България и в нея се говори НА БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!! Достатчно сме си бил с турско "ПРЕСЪСТВИЕ"!!

Ахахахахахахахаха - говорело се било български тука - къде бе?!? Я се виж! Я си виж цялото последно изречение! "Достатчно СМЕ СИ БИЛ ... ПРЕСЪСТВИЕ?!? WTF?

След пет години като ви гледам всичките дечица български няма да се говори тука... Смешни сте. Турците поне си правят труда да си научат езика... А вие?

Дано да не стане пу пу пу пепел на устата ти!Момента тарся тази работа във вестника че нещо сам го прпуснал read.gif

ПП И аз сам против за турският език но и съм против революцията!

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Давай пич - рутиш, рутиииииииш!! Ти какъв точно език говорш?!?

Нямам нищо против малцинствата ама чак да искат официален език НЕ.Да си живеят спокойно няма проблем ама да приема втори официален език никога.То после и Арменците колкото са много в Пловдив и те ще искат официален език Арменски.

Дано да не стане пу пу пу пепел на устата ти!Момента тарся тази работа във вестника че нещо сам го прпуснал :read:

ПП И аз сам против за турският език като официален език но и съм против революцията! Имам приате ли турци и те са мнооо свясни!

ov3rm4n виж преди да коментираш + това бяx натиснал Caps Lock без да искам!Ми до езика май пакистански :angry1 !

ov3rm4n виж преди да коментирас + това бяx натиснал Caps Lock без да искам!

БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Lord ico FOR PRESIDENT! STOICHKOV PEDERAS!

ov3rm4n иска да ти каже,че си абсолютно неграмотен.Не виждам как хора като теб претендират,че българският им е официален език.сега схвана ли за какво иде реч?

Иначе цялата тема ме покърти,караман е човек,който аха и изригне с някаква налудничава новина,а във форума всички започват да се палят.Хахах,осъзнайте абсурда

БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Lord ico FOR PRESIDENT! STOICHKOV PEDERAS!

НЕка да си изясним аз нямам нищо против турците или циганите просто мисля че Турския език не е уместно да е официален! И незнам що се заяздаш!

Абе малко ми се спи и сам болен+това е форум и сам малък и имам компютър от скоро! СЕГА ВЕЧЕ

Всички да ми проверят пота по букви! :angry1 :angry1 :angry1 :angry: :angry: :angry:

Да първо ще поискат да им направим турския официален език след тва ще поискат да се потурчим и да ни зачислят към Турция. Нямам нищо против турците дори Истанбул ми е любимия град след Пловдив, но мога да кажа едно на РЯЗАНИТЕ на които му се говори турски границата е на 200 километра от Пловдив. Тука е БЪЛГАРИЯ, 500 години сме им били РАЯ. Няма начин да стане тва.

Ako pyk si mislite, che bylgarskite grazhdani ot turski proizhod umirat tochno towa da stane ? .. to znachi ste w goliama greshka. Problema e iasen otdawna. S techenie na wremeto wrazhdata m-u turcite i bylgarite wse po malko se useshta, idwat mirni wremena. Mladite hora weche ne obwiniawat segashnoto tursko naselenie za masowite ubiistwa prichineni niakoga ot hora, na koito kokylite im sa otdawna pod chernata zemia .. ta s dwe dumi, stawat neshta koito na Dogan hich ama izobshto ne mu se hareswat. Cel #1 za Dogan e da poddyrzha ogynia na wrazhdata m-u dwete strani, nowinite po turski ezik po BNT sa edin prekrasen primer. Iskaneto za wywezhdane na turskiq kato 2ri oficialen ezik e poredniq mu opit da destabilizira mira w stranata. Ako zawiseshe ot men bih zabranil partiqta DPS sys zakon i bih izpratil lidera i zaedno s "kompaniqta" - direktno w zatwora. Niakoi wednaga bi mi kazal "DPS kato sa tolkowa loshi, zashto oshte turcite glasuwat za tqh" .. i naistina towa e wypros na koito az samiq turdno moga da otgoworq ... edinstweniq logichen otgowor koito mi se wyrti w glawata za momenta e, che kakto BSP si imat stari cherweni babichki i dqdkowci, koito uspqwat da agitirwat wseki 3ti po mlad ot semeistwoto s dumite "po toshowo wreme parite rastqha po dyrwetata", mozhe bi i wyw wsqko tursko naselenie ima po edna baba i dqdo koito kazwat na po mladite "ako ne e Ahmetcho bylgarite shte ni zakolqt", i btw towa ne e maitap, sym go chuwal sys sobstwenite si ushi .. ta towa e ot men po temata.

P.S. Syzhalqwam che wlizam ot chuzh account, m sym :)

ne mislq 4e takava prostotiq e vuzmojno nai-malkoto vsi4ki istinski bulgari 6te idat i6 te zapalqt parlamenta koeto nqma da e za 1vi put :) tfa bi bilo edna ot nai-golemite prostotii v ogromnata ni istoriq!!!

ние сме толкова зле, че почти 100% мога да ти гарантирам, че никой няма да се загне да ходи да пали парламента. най-вероятно ще си плюем по форумите, волен сидеров ще се пени по скат, но всичко ще си остане същото :)

@woman_2000, тя тая партия е противоконституционна, ама не мога да разбера закво ги търпим тея шибаняци :angry1

Брей, не го бях чула това за турския като втори официален език :unsure: Добре си ми беше :wacko: Не виждам защо страна с преобладаващо българско население трябва да приема чужд език за официален...

Аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ!

еми тея над 6000 човека дето искат официален втори език турски да се ебат в гъза(сори за израза ама си е така) те скоро ще искат да се учи турски в даскало

представете си идва си някое дете в втори клас и казва 'мамо имам 6 по турски' :D хаха

не трябва да допускаме тва да става живеем в България не в Турция !

ама така ще е като има толкова много турци в парламента!

за това АТАКА! :) сега ме е яд че не гласувах....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...