morty Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Надявам се че няма да ме накажат за тази темa , но точно преди една минута в 19,21 усетих, че имаше земетресение. Не е от пиенето пил съм преди два дена. Някой ако е усетил същото да пише Знам , че беше слабо и не е от голямо значение. Просто исках да го отбележа. Веднъж и аз да отбележа нещо първи в тоя форум. Повтарям само дано наградата за първото ми място не е уарн и без това не остана Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Народе не знам ама аз нищо не усетих - до Панаира съм. Знам че се е усетило в кичука, ама при мен нищо нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Надявам се че няма да ме накажат за тази тем , но точно преди една минута в 19,21 усетих че имаше земетресение. Не е от пиенето пил съм преди два дена.Някой ако е усетил същото да пише Имаше да. Беше доста слабо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Определено имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 И аз го усетих! Мониторът ми се заклати пред очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Седях си пред компютъра и по едно време леглото взе да се люлее наляво-надясно,бюрото също.Провикнах се полу-безразлично:"Земетресение!" и нашите:"Така ли?"...май в южната част на града се е усетило малко повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Народе не знам ама аз нищо не усетих - до Панаира съм. Знам че се е усетило в кичука, ама при мен нищо нямаше И аз живея до Панаира и го усетих. Наистина беше слабичко, но все пак си го имаше. Имам една позната от Кърджали, една секунда преди да се разклати при мен каза, че има земетресение и изчезна, явно там е било по-силно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Пфууу нищо не съм усетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Аз съм на 8-мия етаж и нищо не съм усетил. Много странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Аз усетих леко поклащане.В центара сам до Тримонциум.Това не трябва да ни обезпоезкой се пак тук релефа е в процес на оформяне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Да и аз усетих заметресение.. не беше много силно.. сигурно ще има още 1-2 труса... бъдете в очакване Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 imashe zemetresenie opredeleno az sam na 12-ti etaj i se useti no edva li e silno ili ne e nablizo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Е у нас така или иначе се тресе от музиката, така че и да е имало нищо не съм усетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Бях зациклил в компа и нищо не усетих. И аз съм до Панаира Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Определено имаше, ама беше супер слабичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Как ше е слабо бе?Според мен си беше силно:в Каршиака съм,ет.6..Добре,че беше хоризонтално. Лошото е,че има вторични и след това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 az puk sum v ki4uka i ni6to ne usetih ... ? ? ? ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Как ше е слабо бе?Според мен си беше силно:в Каршиака съм,ет.6..Добре,че беше хоризонтално. Лошото е,че има вторични и след това... Едва ли ще има но ме боли главата силно винаги след заметресение но не знам що.И ЗАПОМНЕТЕ ТУК РЕЛЕФА СЕ ОФОРМЯ БЕЗ ПАНИКА ТОВА СИ Е ОБИЧАЙНО В НАШИТЕ ЗЕМИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 V ki4yka sym i nishto ne ysetih , no bashtata spomena 4e imalo trys... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 аз нищо не съм усетил, наще също.... някой знае ли с каква сила е било????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Да бе,баси земетресението,аз в началото си помислих,че нещо съм се повредил и съм се напил от 1 бира,защото се клатех странно на стола,хахахах,но не би Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Както си лежах и усетих, че леглото се поклаща-на 7-мия етаж съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Аз съм бил в движанеи по това време и логично нищо не съм усетил.У нас обаче се било усетило Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Земетресения се регистрират всяка секунда Земята под краката ни е във вечно движение. На балканския полуоствов се припокриват няколко големи тектонски плочи....и Пловдив е точно между 2:) След земетресенията през 1928 се е създала малко по-висока опасност, поради породилите се тогава напрежения между младите и по-старите тектонски плочи. Но нямате повод за притеснение Сградите в Пловдив се смятат за 9-та степен, а вероятността за подобно земетресение е много ниска. Принципно пагубни за сградите са хоризонталните вълни, които се пораждат при движението на земните пластове, и ако евентуално честотата на трептенията съвпадне с тази на сградите Така, че с 2 думи не се тревожете, докато хора като нас смятат къщите ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.