Jump to content
BulForum.com

Diablo 1.10

greatteam

Recommended Posts

predi mi kazaha che s tozi patch nqma da ima bugnati predmeti i vsichki cheetarski accounti v battle net shte se opravqt vqerno li e tva ?

всички bugget итеми са изчезнали и е станало супер трудно

едни крави ги правих цели 20 мин. :wacko:

преди си беше по добре, сега е тъпо :sick

a ve znaete li.. ve4e tolkova mi e omruznalo da igraq diablo, 4e ne me interesuva :)). 2 godini po cql den da go igrae6.. ne e 6aga rabota. ina4e az go imam pa4a ot mnogo otdavna. Vtorata beta deto izleze q imam. Tova sega VE4E ISTINSKIA li e? V smisal - ne e betata, a ve4e i B-Net li imaa?

• 4 weeks later...

:angry1 1.10 ADSKI SUX !!!

igrah 3 godini diablo veche go iztrih

amazonkata mi pravi 9k damage i ne moga da ubiq mephisto !!!

za kravi nqma da govorq

a nai smeshnoto e che ne mogat 1.09 geroi da igraqt zaedno s 1.10

tva oznachava che 1.09 umira...1 godina zagubeno vreme :>>>

dmem :angry1

ТОва че играта е по трудна според мен не я прави по тъпа ли подобни-нека им на хакнатите да видат ко е на такива кат мен да се мачат и подобни аз ся на дингал джагам ама наистина е трудно :pirate

da ve, po trudno e, puk i prekarvaneto stava mnogo po trudno i golqma zanimavka, taka che sa napravili da se igrae nared, puk i e nasurchena team igrata shtoto ako ne si blizo do suotbornika ne poluchavash ot negoviq experience :) i nalepiha interesni novi unique itemi, tva destroy socket sushto e qko.

a nqkoi razbra li kakvo e tova 9 soj traded in merchants ili neshto takova?????

sojovete se izpolzvat za polu4avane na cloning na diablo koito ti puska onq qkiq charm deto ima +1 skill level. (nqkoi hora vqrvat na legendite i prodavat soj's - a spored neq trqabva da prodade6 min 10 soj 4e da ti se poqvi cloninga) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...