Jump to content
BulForum.com

Честит рожден ден,

velvet_underground

Recommended Posts

Честито, snejko!!! Желая ти да си жива и здрава, много успехи, щастие, любов и всичко, което си пожелаеш, нека бъде твое.

Честито! Пожелавам ти много щастие,време да откриеш себе си и LOVE SuperSmiley%20-%20Love%20roses.gif

Ей, честит рожден ден!

Ще ти пожелая само да си щастлива и ако ще е нещо конкретно...Прокофиев да забави въртежа в гроба, та чак и да спре...

честито...

да си жива, здрава и много щастлива...и да продължаваш да се плезиш на хората в автобусите (освен ако не съм те объркал с друга).. :P

Честито!!!!

Най-вече ти желая от здраве да не можеш да се отървеш :D

Благодаря много на всички за прекрасните пожелания :) Колкото и да ми е неприятно да си го призная, станах на 26 и както се изрази майка ми сутринта вече съм в групата на застаряващите моми. Прекрасно начало на деня, нали... Затова пък си имам приятели и съфорумници, които никога не пропускат да ми нарисуват усмивка на лицето. Благодаря ви още веднъж от цялото си сърце!

Чесито и от мен! Малко със закъснение..., но се надявам да съм извинена.

Желая ти много моменти, които да помниш с умиление до края на живота си :)

А относно думите на майка ти-какво му е лошото :) Още един повод за сбирки и хубави преживявания :laughing:

...малко закъснявам....,но мъничко само....,май горе долу знам кога да се появя...Снежи....! ;)

Цун Цун... и знаеш, и незнаеш защо....

Желая ти...не това, което искаш....,а това което трябва!

С много Светлина и Любов към теб! :D

Бъди себе си и ни радвай такава...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...