Tomahawx Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Днес гледах пак първия филм и не е истина как радва След всичките тия години не само че пак ме кефи, ами имам чувството че чак ми хареса и повече Много се забавлявах. Дато третия да е на ниво. Обнадеждаващо е, че пише че Кристоф Ламбер ще играе отново Райдън. АЗ дори само заради него бих гледал филма. И аз го гледах снощи , доста се изкефих , след тоя филм осъзнах , че в последно време излизат доста бозички , а тоя филм си е просто една класика... Относно тройката - шъ съ ходи на кинуууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Вчера гледах и двата филма Мortal Kombat и Mortal Kombat 2 много ме изкефиха и двата филма.Чакам третия с нетарпение дано да направят и четвърти и да са по яки от парвите два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Здравейте MortalKombat манияци! Искам да попитам , каква е последната информация за третата част? Кога ще е премиерата по кината ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 когато го пуснат линка е в първия пост,там си пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.