Hell-Patrol Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 izkam da si sloja linux i se kolebaq koi linux da si sloja po4ti nqmam nikyv opit s linux v ky6ti imam Mandrake 9.1 i se 4udq dali da si sloja nego ili da izbera ot bogatata kolekciq na warez.ru ako nqkoi moje da mi prepory4a ne6to 6a buda mnoo radosten da ne e syper sloje ama da ne e i ne6to v stil windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Az kato skoroshen potrebitel na linux...moga da ti kaja che ako iskash neshto kato Xp samoche da e linux si kachi redhat.No inache istinata e Slackare /pak kazvam che sam lamer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 izkam da si sloja linux i se kolebaq koi linux da si slojapo4ti nqmam nikyv opit s linux v ky6ti imam Mandrake 9.1 i se 4udq dali da si sloja nego ili da izbera ot bogatata kolekciq na warez.ru ako nqkoi moje da mi prepory4a ne6to 6a buda mnoo radosten da ne e syper sloje ama da ne e i ne6to v stil windows xp Sloji si Mandrake-a, pyk ako ne ti haresva moje i Redhat. Tova e izbora za hora, koito sega zapochvat s Linux. Kato natrupash povechko opit i rovene v dokumentacii, moje i da stignesh do Slackware, che dori i do Debian Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Ето TUK predi vreme obsajdahme tazi tema.Pro4eti vsi4ko vnimatelno i si izberi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted October 29, 2003 Author Share Posted October 29, 2003 nai malkiq mi problem e s English-a prosto izkam da se nau4a da konfiguriram i rabotq s linux tva mi e bolkata za tfa tyrsq ne6to nito slojno nito lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 nai malkiq mi problem e s English-aprosto izkam da se nau4a da konfiguriram i rabotq s linux tva mi e bolkata za tfa tyrsq ne6to nito slojno nito lesno Zna4i togava si sloji RedHat9 i si gotov.Spored men tova e nai-pravilnia izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 i az sum lame v linuxa zapochnah s mandrake 8.1 ili 8.2 ne pomnia tochno no ne mi haresva taia distribucia nito kato interface (mnogo e absurden s tozi bg-edin izraz na edi koe si menu moje da e napolovina na english drugata na bg?!?!) nito kato izchistvane ot bugove..anyway tva si e moe mnenie.. az bih ti preporuchal SuSE 8.* zashtoto sum go pozlval i v lamerskite mi ruce izdurja mnogo vreme predi da se naloji preinstall..e ako si mnogo dobur niama nujda ot preinstall no az ne sum i davam po lesnia nachin hubavoto mu e che ako ne mojesh da napravish neshto prez konzolata si ima mnogo hubava grafichna sreda za takiva kato nas ne burzai da si slagash slackware, predi tova shte ti triabva mashinopiska peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 vijte toia link: http://www.linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl...s&key=355749286 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted October 30, 2003 Author Share Posted October 30, 2003 10x very much za infoto sigurno 6a si sloja Red Hat Linux i ako mi haresa 6a si ostana s nego ako ne 6te produlja de se mu4a na Mandrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 10x very much za infoto sigurno 6a si sloja Red Hat Linux i ako mi haresa 6a si ostana s nego ako ne 6te produlja de se mu4a na Mandrake ti si mazohist Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 JOKe, koe imashe predvid za mazohizma Red Hat ili Mandrake ? ako e vtoroto sum napulno suglasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
downlow Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Hell-Patrol, не те ли е срам "... ama da ne e i ne6to v stil windows xp " как може да убиждаш Linux така? (шегувам се)Няма как да е като хп освен като външен вид де щото можеш да си го направип като уиндоус (не се препоръчва, Linux-а си е красив , Windows-a си е грозен по default!!! Лично съм работил само със Slax i Slackware ....доволен сам много от Slackware-a това си е истината, има си всичко.... но не ми беше лесно да го науча (тва си е трудно) и още не съм го научил както трябва но се зарибявам малко по малко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 29 oct. 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 kvi sa teq arhai4ni distrota bre?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ми темата е на 2 годинки.Какви да са дистротата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.