Jump to content
BulForum.com

Linux vs. Linux

Recommended Posts

izkam da si sloja linux i se kolebaq koi linux da si sloja

po4ti nqmam nikyv opit s linux

v ky6ti imam Mandrake 9.1 i se 4udq dali da si sloja nego ili da izbera ot bogatata kolekciq na warez.ru

ako nqkoi moje da mi prepory4a ne6to 6a buda mnoo radosten

da ne e syper sloje ama da ne e i ne6to v stil windows xp :D

Az kato skoroshen potrebitel na linux...moga da ti kaja che ako iskash neshto kato Xp samoche da e linux si kachi redhat.No inache istinata e Slackare /pak kazvam che sam lamer/

izkam da si sloja linux i se kolebaq koi linux da si sloja

po4ti nqmam nikyv opit s linux

v ky6ti imam Mandrake 9.1 i se 4udq dali da si sloja nego ili da izbera ot bogatata kolekciq na warez.ru

ako nqkoi moje da mi prepory4a ne6to 6a buda mnoo radosten

da ne e syper sloje ama da ne e i ne6to v stil windows xp :D

Sloji si Mandrake-a, pyk ako ne ti haresva moje i Redhat. Tova e izbora za hora, koito sega zapochvat s Linux. Kato natrupash povechko opit i rovene v dokumentacii, moje i da stignesh do Slackware, che dori i do Debian ;)

i az sum lame v linuxa :) zapochnah s mandrake 8.1 ili 8.2 ne pomnia tochno no ne mi haresva taia distribucia nito kato interface (mnogo e absurden s tozi bg-edin izraz na edi koe si menu moje da e napolovina na english drugata na bg?!?!) nito kato izchistvane ot bugove..anyway tva si e moe mnenie..

az bih ti preporuchal SuSE 8.* zashtoto sum go pozlval i v lamerskite mi ruce izdurja mnogo vreme predi da se naloji preinstall..e ako si mnogo dobur niama nujda ot preinstall no az ne sum i davam po lesnia nachin :P hubavoto mu e che ako ne mojesh da napravish neshto prez konzolata si ima mnogo hubava grafichna sreda za takiva kato nas :P

ne burzai da si slagash slackware, predi tova shte ti triabva mashinopiska :P

peace ;)

• 2 years later...

Hell-Patrol, не те ли е срам "... ama da ne e i ne6to v stil windows xp :D " как може да убиждаш Linux така?

(шегувам се)Няма как да е като хп освен като външен вид де щото можеш да си го направип като уиндоус

(не се препоръчва, Linux-а си е красив , Windows-a си е грозен по default!!!

Лично съм работил само със Slax i Slackware ....доволен сам много от Slackware-a това си е истината, има си всичко.... но не ми беше лесно да го науча (тва си е трудно) и още не съм го научил както трябва но

се зарибявам малко по малко....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...