Jump to content
BulForum.com

nai dobrita tehnika

Recommended Posts

Jelanieto mi e da napravim edna golqma tema v koqto vseki da spodeli koq tehnika mu e lubima, marka - model ili ru4no napraven ot nego ili nqkoi drug e imal, ima , ili me4tae da ima.

i da ne sedi golo jelanieto mi eto moqta me4ta:

usilvatel marka studioMAX bez zna4enie kolko mo6ten tova mi e lubimata marka usilvateli

edno pult4e ama myni4ko

babata na yamahata

eto tova e ne6to

eto tova e ne6to otzad 1

eto tova e ne6to - otzad 2

i vse pak tova sa starite modeli ne mojah da namerq snimka na noviq no sym zapomnil samo cenata za6toto e dosta za6emetqva6ta i to za 2-ra upotreba a imenno 17 hilqdi euro za sega nqmam drugi jelaniq spodelete va6ite

Ми аз съм фен на обертон, преди година взехме на един приятел ето тази техника за 5 бона. , ама си заслужава - всичко е супер готино.Направо се влюбих в тази конфигурация - ама мого пари - пък и ще ма изгонат от нас на втория ден :) иначе Обертон усилвателя е много здрав и малък - ама за сметка на тва тежи 10 кила.

Двата усилвателя и пулта

Четерте - 2кв.

двата пулта - пак обертон

иначе аз предпочитам да си направя усилвателя и да си купя готови колони - нещо не им вярвам на фабричните усилватели дето са по 500вт. "уж" ;) В момента си правя за мене си един усилвател с четери QUAD-a в мост и от първите ми проби изкара 2х400вт. на 8ом. колони.

Честно казано не виждам много смисъл в тази тема, особено що се касае до раздела "мечтата ми да имам"... ;) ....ама като сте я почнали, що да не се изфукам и аз... :P

Имам към 7-8 чифта боксове (от 100...до 300W...Yamaha, AKAI)...в т.ч. и 4 Обертона като тези, върху които е легнал Getzata, 4-5 стъпала и усилватели с които ги захранвам, 6 пулта (1 конзола и 5 миксера от марките Roland, Mackie), HD-Recorder (AKAI), пиана, синтезатори, саунд модули, микрофони, лампови предусилватели, няколко проф. дека (вече почти не ги ползвам), MD-ве (SONY), CD-плеъри, 4 бр. видеорекордери (6 гл.), 4 компа......не споменавам за разни дреболии като грамофони, 8 чифта слушалки и т.н.

Разбрахте ли сега защо казвам, че темата е малко измислена - ясно е, че някой дето това му е работата ще има с тонове повече от останалите, друг пък може да си измисли почти всичко и да сложи няк'ви измислени снимки....а иначе за мечтите...хубаво би било да имам някой пулт NEVE или SSL като тези долу, ама ако някой ден събера парите за него по-добре за тия пари да си купя къща във Флорида. :bgrin:

Studio1.jpg 8kdub.jpg newmain.jpg

забележка: всяка прилика между мен и някой от ония двамата на двете снимки по-горе е напълно случайна (за съжаление) :rolleyes:

Всъщност....сега като се замисля....в скоро време не се очертава някой от роднините ми (милионери) да ми оставя наследство и поради това на първо време бих се задоволил и с това: Ela-M-251.jpg

....струва 'само' 20-тина в зелено....и ако някой не е разбрал, отново: цифром $20 000 / словом (двадесет хиляди щ.д.) :laughing:

Честно казано не виждам много смисъл в тази тема, особено що се касае до раздела "мечтата ми да имам"... ;) ....ама като сте я почнали, що да не се изфукам и аз...

Разбрахте ли сега защо казвам, че темата е малко измислена - ясно е, че някой дето това му е работата ще има с тонове повече от останалите, друг пък може да си измисли почти всичко и да сложи няк'ви измислени снимки....а иначе за мечтите...хубаво би било да имам някой пулт NEVE или SSL като тези долу, ама ако някой ден събера парите за него по-добре за тия пари да си купя къща във Флорида. :bgrin:

na men mi e qsno 4e 6te ima hora koito iskat da se izfukat. 6te ima hora na koito temata ne ima haresva. ne sym zadyljil nikoi da pi6e v neq.na tezi kato teb kakvo 6te pi6ete ne me interesuva. dali 6te se fukat ili 6te se oplakvat. :)

za men tazi tema e da vidq ne6to novo nqkoq nova tehnika nqkoq nova misul i.n. a za dobrojelatelite na temata UVAJENIE

p.s. Ne e vajno kakvo ima6 u vas i kakvo raboti6. vajnoto e 4e si 4ovek i ima6 me4ti edni me4taqt za koli drugi za jeni a NIE za MUZIKA :)

..... vajnoto e 4e si 4ovek i ima6 me4ti edni me4taqt za koli drugi za jeni a NIE za MUZIKA :)

Ами както се видя....и аз си 'изразих' мечтите в снимки, ама пустият Бил Гейтс - трето писмо му пиша....не ще да ме осинови и това си е... :bgrin:

А иначе просто изразих съмнение, че темата няма да има развитие (това си е мое мнение)....ще се радвам да е обратното. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...