Jump to content
BulForum.com

Графичен дизайн gone wrong

Curunir

Recommended Posts

Следното изображение е логото на немските полицейски сили, направено специално за предстоящото световно първенство по футбол в Германия.

Погледайте го 2-3 секунди. Ако все още не се смеете, погледнете го пак, малко по-добре.

nysn81.jpg

За тези, които наистина не се сещат:

(подсказка) Германия, лого, Германия, лого, Германия, 1939, oh my GOD! (/подсказка)

Не, прилича ми на Ханс, талисмана на Октоберфеста... nywvpc.gif

nywsxl.jpg

Колко трудно е да видиш, че прилича притеснително много на весел Хитлер, който върти целия свят на пръста си?

I swear, some people...

И предполагам извода е,че хитлер прилича на футболна топка???

Тва прилича на Хитлер,колкото и на мен.Само дето аз не съм германец.....ама то като се замисля и Хитлер не е ;)

мда Хитлер даже малко и на Гьоринг прилича от към пръста в носа на Химлер а във шапката на Ромел ;)

точно същия е малее тва е няква конспирация :gangstah:

Айде да ви помогна... имаше един британски комик, направил кариера в Холивуд в началото на века по времето на нямото кино... Та той има един филм, сниман в периода 1939-45 и озаглавен "Великия диктатор"... Ако не сте го гледали - гледайте го. В този филм се пародира Хитлер. Една от сцените във филма показва Диктатора танцуващ с глобуса. Достатъчна ли е тази подсказка сега? Получи се малко като в оня виц - кои реки текат под мостовете на Марица, ама сами сте си виновни :)

Аз пък от много търсене открих, че е с 4 пръста...

С пет си е,но 5-я(палеца) не се вижда :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...