astral Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 казаха ми че имало модел на nokia ,който работел с две сим карти едновременно.Много ми трябва да разбера кой е модела защото не си падам по модата да седнеш някаде и да извадиш на масата два телефона,панела на CD-то, ключовете на колата и всичко останало по джобовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Не казвам че няма, но не знам да има телефон, фабрично пригоден за работа с 2 карти. Виждал съм да се продават аксесоари за по-старата генерация на NOKIA, които се поставят между телефона и батерията (като сандвич ). В крайна сметка получаваш ле-е-е-ко удебелен телефон, който може да работи с две карти - естествено не едновременно, а чрез превключване (при изключен телефон!). Има панелчета с ключе и такива без ключе. И конкретно по въпроса: Виждал съм работещо панелче на 8210, а на витрина съм виждал за 5110, респективно 6110, 6150, 6210, 6310 - просто са еднакви леглата за батериите им. Чувал съм обаче отзиви, че с неоригиналните приставки имало голяма вероятност да се повреди телефона. П.П: Потърси в Гугъл с ключова фраза "2 сим карти на 1 телефон", излязоха интересни линкове. Или директно тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 takava nokia nqma 100% ima6e nqkakva marka gsm ama tq opredeleno ne be6e nokia nqkuv drug model be6e i pak rabotatata s prevklu4vaneto stava6e s restart na telefona v JEFF-a ima edni takiva malki pristavki koito stavat za absoluno si4ki modeli gsm-i lqgat v legloto na sim kartata , no za sloji6 2 malko trqbva da gi pooreji6 koeto si ima nqkva filosofiq usven ako ne iska6 da si precaka6 kartata , otiva6 v jeff-a pita6 i ostava6 da ti gi narejat i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Виж тук, може и да спестиш телефона : http://sim-max.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astral Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 благодаря и на двама ви за инфото даже си поръчах една такава пишка вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 ot kade si q pora4a i kva i e cenata 6toto kat xodix v jef-a bqxa svur6ili i kazaha 4e 4akat a mi trqbva o6te 1 takova 4udo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Да и аз се интересувам от къде си поръча такова нещо?Честно казано в сайта това нещо с интерфейсния кабел по ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astral Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 ot kade si q pora4a i kva i e cenata 6toto kat xodix v jef-a bqxa svur6ili i kazaha 4e 4akat a mi trqbva o6te 1 takova 4udo сайта е http://ceepy.net/ ,поръчвате си го от там и ще видим какво ще стане. А цената на тази джунджурия е 30 лева Да и аз се интересувам от къде си поръча такова нещо?Честно казано в сайта това нещо с интерфейсния кабел по ми хареса. прав си това с кабела не е лошо,но ако не се лъжа беше малко по скъпичко (сега пак ще погледна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Не казвам че няма, но не знам да има телефон, фабрично пригоден за работа с 2 карти. Benefon twin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Само да уточня, че това не са 2 в 1 т.е. нямате два gsm-а едновременно а само един. Удобството е, че не се налага ръчно да се сменя сим-а. Не могат да ви търсят на двата номера едновременно винаги е включена само едната карта и могат да ви търсят само на единия (включения в момента) номер. Да няма неразбрали после А модела е Benefon Twin+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.