Jump to content
BulForum.com

търся точния модел на NOKIA,който работи с два сим-а

astral

Recommended Posts

казаха ми че имало модел на nokia ,който работел с две сим карти едновременно.Много ми трябва да разбера кой е модела защото не си падам по модата да седнеш някаде и да извадиш на масата два телефона,панела на CD-то, ключовете на колата и всичко останало по джобовете :)

Не казвам че няма, но не знам да има телефон, фабрично пригоден за работа с 2 карти. Виждал съм да се продават аксесоари за по-старата генерация на NOKIA, които се поставят между телефона и батерията (като сандвич :) ). В крайна сметка получаваш ле-е-е-ко удебелен телефон, който може да работи с две карти - естествено не едновременно, а чрез превключване (при изключен телефон!). Има панелчета с ключе и такива без ключе.

И конкретно по въпроса: Виждал съм работещо панелче на 8210, а на витрина съм виждал за 5110, респективно 6110, 6150, 6210, 6310 - просто са еднакви леглата за батериите им. Чувал съм обаче отзиви, че с неоригиналните приставки имало голяма вероятност да се повреди телефона.

П.П: Потърси в Гугъл с ключова фраза "2 сим карти на 1 телефон", излязоха интересни линкове. Или директно тук.

takava nokia nqma 100% ima6e nqkakva marka gsm ama tq opredeleno ne be6e nokia nqkuv drug model be6e i pak rabotatata s prevklu4vaneto stava6e s restart na telefona v JEFF-a ima edni takiva malki pristavki koito stavat za absoluno si4ki modeli gsm-i lqgat v legloto na sim kartata , no za sloji6 2 malko trqbva da gi pooreji6 koeto si ima nqkva filosofiq usven ako ne iska6 da si precaka6 kartata , otiva6 v jeff-a pita6 i ostava6 da ti gi narejat i si gotov :D

Да и аз се интересувам от къде си поръча такова нещо?Честно казано в сайта това нещо с интерфейсния кабел по ми хареса. :)

ot kade si q pora4a i kva i e cenata 6toto kat xodix v jef-a bqxa svur6ili i kazaha 4e 4akat a mi trqbva o6te 1 takova 4udo

сайта е http://ceepy.net/ ,поръчвате си го от там и ще видим какво ще стане. А цената на тази джунджурия е 30 лева :)

Да и аз се интересувам от къде си поръча такова нещо?Честно казано в сайта това нещо с интерфейсния кабел по ми хареса. :)

прав си това с кабела не е лошо,но ако не се лъжа беше малко по скъпичко (сега пак ще погледна)

Само да уточня, че това не са 2 в 1 :) т.е. нямате два gsm-а едновременно а само един. Удобството е, че не се налага ръчно да се сменя сим-а. Не могат да ви търсят на двата номера едновременно винаги е включена само едната карта и могат да ви търсят само на единия (включения в момента) номер.

Да няма неразбрали после B)

А модела е Benefon Twin+

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...