elianovvv Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Имам 75 серии на малкълм,повечето от които не се намират в лок. Свалял съм ги с месеци на торенти . Ако може някой да ми помогне и евентуално да се ъплоуднат ,м??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Мда..сериала е култов и идеята за ъплоад не е никак лоша , за съжаление лично аз нямам как да ти помогна с моята тарифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
elianovvv Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Еми аз попитах насам натам и ми казаха че трябва да се обърна до някой админ да се заеме с задачата,така че,Админи,моля Ви!Помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Вярно сериала е страхотен и ако се качи на локалния ще е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Най-вероятния отговор след "не може" е bt.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 naistina ideqte e super, i bez tova nqma naposleduk qki filmi i az zapo4nah da gledam seriali kato lost,o.c.,x-files! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loko12 Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 аз лично почнах да го гледам сезон 1 ама го свърших сезон 2 и другите ги има в ггбит ама с лошо качество и без субтитри много ще е хубаво да се ъплоаднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Hora.Nqkoi moje li da mi kaje koi epizod davaha posledno po FOX Life.Samo nomera i sezona mi trqbvat az s drygoto 6te se opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Hora.Nqkoi moje li da mi kaje koi epizod davaha posledno po FOX Life.Samo nomera i sezona mi trqbvat az s drygoto 6te se opravq Човече ще ми кажеш ли от колко часа го дават че от както не го дават в 19:00 часа не съм го гледал Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Човече ще ми кажеш ли от колко часа го дават че от както не го дават в 19:00 часа не съм го гледал Te ako go davaha az nqma6e da pitam be pi4 .Ina4e sega mislq,4e go davat sabota i nedelq ot 8:00 4asa sytrinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Te ako go davaha az nqma6e da pitam be pi4 .Ina4e sega mislq,4e go davat sabota i nedelq ot 8:00 4asa sytrinta Аа добре тогава.Аз си мислех че продължават да го дават ама по друго време Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Kакво стана с ъплоъдването? Ще ги качваме ли някаде тия 75 епизода ? Аз имам няколко от новия сезон и ги качих в bt.evrocom.net (http://bt.evrocom.net/details.php?id=757), единственния активен торент в момента . Качих ги колкото да видя как става . предлагам elianovvv да направи същото и всички да сийдваме максимално. до няколко дни предполагам скороста ще се вдигн, разбира се ако има повечко сийдъри. Аз ще съм постоянен макар и да съм на достъпна и ъплоуда ми да е само 10к. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elianovvv Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Еми аз не знам какво да кажа.Къде ще ги качваме.Едно момче се нави ама неще се отказа.Аз за тва съм я отворил тази тема,защото е унищожение да триеш нещо,което си свалял 2 месеца! A и между другото ъплоуднах 3,4,5,6 в bt.evrocom.net . Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 каде си ги качил тия 3,4,5,6? http://movies.co.jp:8085/Serials/Malcolm.i....Middle.(2000)/ тук има 1 2 3 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 seriozno ako ima naistina zaribeni,postaraite se da se suberat celite sezoni!az izgledah 1vi i 2ri kolkoto ima i smqtam 4e serial4eto e super raztovarvashto za 20tina minuti!v movies.ho ima nqkoi serii v co.jp drugi ...postaraite se da gi suberete kolko se moje pove4e na edno mqsto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Някой ще ми даде ли линк към последните два епизода,които даваха по FoxLife,защото аз ги пропуснах,а ми казаха,че това са си последните епизоди от сериала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.