Jump to content
BulForum.com

Малкълм за ъплоудване

elianovvv

Recommended Posts

Имам 75 серии на малкълм,повечето от които не се намират в лок.

Свалял съм ги с месеци на торенти .

Ако може някой да ми помогне и евентуално да се ъплоуднат ,м???

аз лично почнах да го гледам сезон 1 ама го свърших сезон 2 и другите ги има в ггбит ама с лошо качество и без субтитри много ще е хубаво да се ъплоаднат

Hora.Nqkoi moje li da mi kaje koi epizod davaha posledno po FOX Life.Samo nomera i sezona mi trqbvat az s drygoto 6te se opravq

Човече ще ми кажеш ли от колко часа го дават че от както не го дават в 19:00 часа не съм го гледал :(

Човече ще ми кажеш ли от колко часа го дават че от както не го дават в 19:00 часа не съм го гледал :(

Te ako go davaha az nqma6e da pitam be pi4 :) .Ina4e sega mislq,4e go davat sabota i nedelq ot 8:00 4asa sytrinta

Te ako go davaha az nqma6e da pitam be pi4 :) .Ina4e sega mislq,4e go davat sabota i nedelq ot 8:00 4asa sytrinta

Аа добре тогава.Аз си мислех че продължават да го дават ама по друго време

Kакво стана с ъплоъдването? Ще ги качваме ли някаде тия 75 епизода :)?

Аз имам няколко от новия сезон и ги качих в bt.evrocom.net (http://bt.evrocom.net/details.php?id=757), единственния активен торент в момента :woot . Качих ги колкото да видя как става :).

предлагам elianovvv да направи същото и всички да сийдваме максимално. до няколко дни предполагам скороста ще се вдигн, разбира се ако има повечко сийдъри. Аз ще съм постоянен макар и да съм на достъпна и ъплоуда ми да е само 10к.

Еми аз не знам какво да кажа.Къде ще ги качваме.Едно момче се нави ама неще се отказа.Аз за тва съм я отворил тази тема,защото е унищожение да триеш нещо,което си свалял 2 месеца!

A и между другото ъплоуднах 3,4,5,6 в bt.evrocom.net .

seriozno ako ima naistina zaribeni,postaraite se da se suberat celite sezoni!az izgledah 1vi i 2ri kolkoto ima i smqtam 4e serial4eto e super raztovarvashto za 20tina minuti!v movies.ho ima nqkoi serii v co.jp drugi ...postaraite se da gi suberete kolko se moje pove4e na edno mqsto!

• 1 year later...

Някой ще ми даде ли линк към последните два епизода,които даваха по FoxLife,защото аз ги пропуснах,а ми казаха,че това са си последните епизоди от сериала :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...