kumcata Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 занчи случи ми се нещо което не беше ми се случвало до сега и което неможах да оправя сам като си инсталирам драйвери на Омега и АтиТуул независимо коя версия.. и отвора АтиТуул-а и не ми излиза обичайното съобщение че 9550 и 9600 серията има защита за клок и незнам си кво а ми излиза някво съобщение че имало пуснато на компютъра ми Temporal AA (ТАА) което не било като обикновенното АА и за разлика от него щяло да ми даде грешки при тестовете... и аз сега немога нито да си тествам картата нито да е клоквам нищо... някой ако има идея как да го оправя тва Временно АА нека помогне за да не преинстаирам прозореца картата е GeCube 9550 Infinite + Zalman VF700-AlCu + Omega(Catalyst5.6) + AtiTool 0.0.22-24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 ААААА кумцааа ти си изрод бе ман ахаха леле къв куулер си и сложил на тая карта, совалка ли ще я правиш Иначе за temp-antialiasing-a не се бой, те повечето драйвери го имат пуснат а AtiTool просто не го харсевна но иначе няма проблеми с негo, на мене ати-тата които съм имал са били с него от драйверите и съм си ги клоквал без проблеми но при тебе е някав частен случай, за това по-добре си свали последните омеги и ги инсталирай а след това като те пита ати тоолс дали искаш да го махнех AA-to недей и си клоквай спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 имах нужда от тишинка малко затва такъв вентилатор че оригиналното и охлаждане виеше като прахосмукачка аз ако не правеше проблеми нямаше изобщо да питам но при сканването за артефакти на атитуул-а още при дефалтските честоти дава артефакти и то на 1-вата секунда иначе NFSMW си го цъкам без проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Ако не се лъжа мернах такава опция в Контрол панела на Каталист драйверите.. Гледам че си с тях.. та.. може от там да го изключиш, или да включиш пълен antialiasing.. Аз лично не го използвам, чувал съм че много карти се дънят на antialiasing-а. Пък и.. преди бях със nvidia, а картите на nvidia "не обичат" да работят с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.