Jump to content
BulForum.com

Проблем с видео-то

Recommended Posts

занчи случи ми се нещо което не беше ми се случвало до сега и което неможах да оправя сам

като си инсталирам драйвери на Омега и АтиТуул независимо коя версия.. и отвора АтиТуул-а и не ми излиза обичайното съобщение че 9550 и 9600 серията има защита за клок и незнам си кво а ми излиза някво съобщение че имало пуснато на компютъра ми Temporal AA (ТАА) което не било като обикновенното АА и за разлика от него щяло да ми даде грешки при тестовете... и аз сега немога нито да си тествам картата нито да е клоквам нищо...

някой ако има идея как да го оправя тва Временно АА нека помогне за да не преинстаирам прозореца

картата е GeCube 9550 Infinite + Zalman VF700-AlCu + Omega(Catalyst5.6) + AtiTool 0.0.22-24

ААААА кумцааа ти си изрод бе ман ахаха леле къв куулер си и сложил на тая карта, совалка ли ще я правиш :)

Иначе за temp-antialiasing-a не се бой, те повечето драйвери го имат пуснат а AtiTool просто не го харсевна но иначе няма проблеми с негo, на мене ати-тата които съм имал са били с него от драйверите и съм си ги клоквал без проблеми но при тебе е някав частен случай, за това по-добре си свали последните омеги и ги инсталирай а след това като те пита ати тоолс дали искаш да го махнех AA-to недей и си клоквай спокойно.

;) имах нужда от тишинка малко затва такъв вентилатор че оригиналното и охлаждане виеше като прахосмукачка

аз ако не правеше проблеми нямаше изобщо да питам но при сканването за артефакти на атитуул-а още при дефалтските честоти дава артефакти и то на 1-вата секунда

иначе NFSMW си го цъкам без проблеми...

Ако не се лъжа мернах такава опция в Контрол панела на Каталист драйверите..

Гледам че си с тях.. та.. може от там да го изключиш, или да включиш пълен antialiasing..

Аз лично не го използвам, чувал съм че много карти се дънят на antialiasing-а.

Пък и.. преди бях със nvidia, а картите на nvidia "не обичат" да работят с него ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...