Lame_0ne Posted October 28, 2003 Share Posted October 28, 2003 WinDll mi zaema 99% ot ot 100% rabota na CPU-to. Molq vi kajete kak da si opravia 4e da ne zaema tolkova %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 28, 2003 Share Posted October 28, 2003 Dai mu end task.Moje da e nqkakvo zaciklilo prilojenie ili zamaskiran troqnec.Vav vsi4ki slu4ai si pusni antivirusnata da skanne 4e ne se znae 6o za gostenin si ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 29, 2003 Author Share Posted October 29, 2003 Dai mu end task.Moje da e nqkakvo zaciklilo prilojenie ili zamaskiran troqnec.Vav vsi4ki slu4ai si pusni antivirusnata da skanne 4e ne se znae 6o za gostenin si ima6 awe ne we ralexes az postoianno go end-taskvam. Ama na men postoianno mi izliza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 mi sloji si antivirusna be kaza ti se ... po4ti 99% e virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 mdam... ur infected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 29, 2003 Author Share Posted October 29, 2003 Awe Pusnah Norton 2004. Otkri 5 Infected Ama Nito Edin Ot Tiah Ne Be6e Windll. zna4i ne e trojan--- A e ne6to drugo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 istrii windll.exe faila, dano uspeesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Awe Pusnah Norton 2004. Otkri 5 Infected Ama Nito Edin Ot Tiah Ne Be6e Windll. zna4i ne e trojan--- A e ne6to drugo!!! Opitai da pusnesh F-PROT pod DOS da vidim dali niama da otkrie oste neshto. F-prot mozesh da si drapnesh ot tuk. Iavno PC-to ti ne e izchisteno kato horata (po-veroiatnata prichina) ili prosto niakoi virus e nanesal niakakvi porazenia po sistemata (po-malko veroiatno). Taka ili inache niama da ti navredi da pusnesh edin F-prot i da vidish kakvo ste kaze i toi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Proveri i s Startup Manager dali nqma da vidish tam ne6to podozritelno. Start -> Run... -> msconfig [Enter], Startup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.