t_tunchev Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Преди филмите си ги свалях и си ги гледах съвсем спокойно,ама от няколко месеца,като си свалям филм или някво по-големичко видео,като го стартирам ми изписва Error downloading codecs и чувам само звука без картина!Интересното е,че само един филм,който ми е на компютъра върви и това е The Nightmare Before Christmas.Казаха ми да сваля някаква програма Codecs 7(май така се казваше,не съм сигурен),ама не можах да я намеря пък и не можаха да ми обяснят за какво точно служи и затова реших да питам тук.10х предварително П.С Дано утре да мога да гледам Мортал Комбат(нещо такова ми се гледа )А и SAW1 и......а и Final Destination(не съм го гледал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Въведи грешката, която ти изписва (Error downloading codecs) в Help and Support. Там има доста информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Това е защото имаш проблеми с кодеците, Инсталирай си "K-Lite Codec Pack 2.65 Full.exe" или "FFDShow 2005-11-28." Навсякаде може да ги намериш за безплатно сваляне. И един съвет, WINDOWS Media Player e посредствен плеар, направо се чудя защо го използваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 И аз препоръчвам FFDShow, малко по-леко е от K-Lite и има всичко нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Просто нямаш необходимите кодеци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 10х на всички,че ми помогнахте!!!Инсталирах K-Lite Codec Pack 2.65 и вече си работят филмите.Сега го пускам да сваля Мортал Комбат........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Позакъснях, ма виж все пак 3-тия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.