Jump to content
BulForum.com

Work and Travel programa za USA

LeTHAL_RhyMezz

Recommended Posts

na4aloto na mart ste se zapisvam za Work and Travel programa za USA no oste ne sam se sprql na konkretna firma 4rez koqto da zamina.bil sam v Todorov-Co, Usit Colours i ATLAS21 i gore dolu cenite i drugite predlagani nesta sa im ednakvi. interesuvame nqkoi koito e bil ve4e da spodeli s koq firma e bil i dali e dovolen

na4aloto na mart ste se zapisvam za Work and Travel programa za USA no oste ne sam se sprql na konkretna firma 4rez koqto da zamina.bil sam v Todorov-Co, Usit Colours i ATLAS21 i gore dolu cenite i drugite predlagani nesta sa im ednakvi. interesuvame nqkoi koito e bil ve4e da spodeli s koq firma e bil i dali e dovolen

Отиди с ORANGE.bg

Тодоров са мошенници, няколко приятели изпищяха от тях, Атлас21 са малко като кефал-шаран37, а за Юзита нямам информация.

Отиди с ORANGE.bg

Тодоров са мошенници, няколко приятели изпищяха от тях, Атлас21 са малко като кефал-шаран37, а за Юзита нямам информация.

Би ли дал информация за Тодоров?

Атлас21 са малко като кефал-шаран37

Пишеш глупости без да си запознат ми се струва.Нищо нередно няма с Атлас.Фирмата си е ок.

Ммм определено само глупости! Ако някой не е доволен от определена фирма трябва да се казват определени проблеми какво точно е станало и т.н. Не тази фирма неструва, някой приятел ми каза... момчето мисля, че се интересува от конкретни данни. Аз препоръчвам Тодоров и КО по простата причина, че и аз съм избрал тях.

Отиди с ORANGE.bg

Точно за това шансовете с него са много големи. До колкото ми е известно няма човек, за когото е отказано да бъде издадена виза. Няма привиквания в посолството за интервю и такива работи.

Какво ще рече това изпищяли? Не вярвам да взима неправомерно пари, защото печели много добре от самото посредничество и от таксите за регистрация.

Един приятел беше солидно измамен от една софийска фирма преди няколко години, но май си беше взел после парите. Не помня името на фирмата и няма как да го попитам, защото вече е в Щатите...

Друг е въпросът, ако мислите, че регистрирайки се в някой фирма, шансовете ви за заминаване директно стават 100%...

Няма привиквания в посолството за интервю и такива работи.

За J1 виза не може да няма интервю в посолството.Сигурна ли си в това ,което пишеш. Мисля че за каквато и да е виза за САЩ се ходи на интервю ,та дори и ако спечелиш Зелена карта имаш интервюта.

За J1 виза не може да няма интервю в посолството.Сигурна ли си в това ,което пишеш. Мисля че за каквато и да е виза за САЩ се ходи на интервю ,та дори и ако спечелиш Зелена карта имаш интервюта.

Няма сигурност в думите ми. Нищо не е сигурно :)

Не е сигурно дори, когато знаеш на кого да си платиш и си платил поради простата причина, че всичко зависи от много хора.

Няма сигурност в думите ми. Нищо не е сигурно :)

Не е сигурно дори, когато знаеш на кого да си платиш и си платил поради простата причина, че всичко зависи от много хора.

juji amerikanskoto posolstwo ne e bg da dawash na seki pod masata :) i mi se struwa 4e si v golqma zabula

za j1 viza zadaljielno ima interview i e 100$ koeto se pla6ta v posolstvoto.i e verno tova 4e pe4elqt po dobre bez da mamqt.minaxa ve4e tezi vremena.pak za otkazvane na viza edinstveniq problem e ako ima6 seriozni zdravni problemi ili rodnini v USA tai kato moje da re6i6 da ostane6 pri tqx i da sazdava6 problemi na vlastite xaxa.pak az sega ste hodq za parvi pat i ste vidim kak ste prote4at ne6tata pri men.sega si 4akam mejdunarodniq pasort i ste se zapisvam . pak mart ne e kasno kazaxa 4e nqmali oste obqveni kraini dati za zapisvane pone v USIT v todorov i CO do kraq na meseca sabirali grupa.za ATLAS nisto ne znam prosto im razglejdax saita i tam zapisvaneto e do kam kraq na mart ili nesto takova.tam pi6e.

Точно за това шансовете с него са много големи. До колкото ми е известно няма човек, за когото е отказано да бъде издадена виза. Няма привиквания в посолството за интервю и такива работи.

Какво ще рече това изпищяли? Не вярвам да взима неправомерно пари, защото печели много добре от

Така. Става ми някак странно да коментират проблема хора които само са чували за студенски бригади, и не са се допирали пряко с фирмите и проблемите.

Първо, Оринджа са най-голямата фирма пращаща студенти с най-много job оферти. На последния job fair имаха оферта за 10-15USD на час и другата 14$ което е СТРАШНО много на фона на мизерните 6-7-8 доларови заплащания на час+скъп хаусинг.

Второ, за щатите винаги има интервю! Винаги! Другото дето са ти разправяли е тинтириминтири.

Трето - Тодоров и Ко са мошенници заради:

1. некоректно отношение към тяхни клиенти

2. неизплащане на такси, които трябва да изплатят след завръщането на студенти

3. по-скъпи програми за сащ, англия, спрямо други фирми.

4. има още други проблеми, но те са по-детайлни за обяснение

Както казах за Атлас нямам информация, но ако са същата фирма която се намира на гърба на тримонциум, на ул.Г.Димитров Н2, просто...са тодоров и ко номер 2 за мен!

Колкото и апетитни хвалебствия да изпишете по адрес на т&ко, това си остава обица за ухото.

Ако трябва да бъдем честни за Оринджа също има минуси, миналата година една позната не бе посрещната на летището в град Х, и беше необходимо сама да се ориентира. Но за сметка на това за сащ точно за това са интервютата, да си дадеш сметка къде отиваш и ако незнаеш бъкел английски да ядеш дървото, за съжаление и такива хора взимат визи и позорят страната ни...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...