georgekodinov Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Имам идея да взема да си обръсна главата. Вие правите ли го ? Моля споделете впечатления, начини, идеи и каквото друго се сетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Изчакай да стане поне 15 градуса навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Изчакай да стане поне 15 градуса навън ОПРЕДЕЛЕНО! Лятото реших да си обръсна главата, първи номер. Миналата есен си бях подстригал дългата коса, и до въпросното лято си имах косица. Но като си обръснах главата (майка ми ме обръсна) да ти кажа, юли месец, но пак чувствах всеки най-малък полъх на вятъра. Ако се обръснеш сега, ще имаш сериозни здравословни проблеми. Така че изчакай е и моя съвет. Иначе е шоу, миеш си главата и си изсъхнал за 5 минути, главата ти се струва някак лека ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Ако се обръснеш сега, ще имаш сериозни здравословни проблеми. Как стигна до това феноменално заключение ,ако не е тайна ?Какво трябва да се разбира под : "...сериозни здравословни проблеми...". Какво ще ми се случи ,ако да кажем съм се обръснал вчера или днес или преди няколко дни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Хората са измислили шапките още в древни времена. Аз ходя целогодишно с къса коса, разбирай 1мм и не съм имал проблеми, стига да си слагам шапка. От 6-7 години, да не са и повече си ходя така и нищо ми няма. Лятото пък е супер кеф да си с къса коса. Зимата с шапка задължително, щото синузити и други гадости под път и над път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 А какво ползвате за да си бръснете главите ? Бърсначка, машинка или нещо по-екзотично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Шибваш си негасена вар на главата и всичко е ОК !От това по екзотично, надали има.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Може да пробваш със спирт за горене и кибрит Бърз и ефективен метод в стила на по-горния пост. Най-добре първо с машинка и после с бръсначка, както си бръснеш брадата (предполагам) и внимаваш да не си накълцаш цялата тиква и да ходиш с лепенки. Внимавай и за ушите!!! Не е особенно трудно - можеш и сам, разбира се ще ти трябват и огледала. Аз пък ти казвам изчакай температурата да мине 20 градуса, че и повече и шапка, когато трябва. Тя косата Господ не я е сложил просто ей така на главата за красота само. В казармата като бяхме, половината взвод си избръснахме главите и после старшината: "Айде бръснатите глави след мен." и все на най-гъдната работа От миналата година обаче съм вече с най-малко 5 см коса. В България сме още малко назад в някои неща, не всички приемат дългата или твърде късата коса много добре. Пробвал съм всичко. Ама май така, както съм сега съм най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Шибваш си негасена вар на главата и всичко е ОК !От това по екзотично, надали има.... ХАХаххаха прав си .... ама за коя глава става въпрос ..... по точно не че има значение де и в двата случея ще е много болезнено и какви шапки носите ако става дума за долните )) едни гумени Бзк са Нищу лично ..... По темата ... ами да с бръснач ... слагаш пяна .... бръснеш с бръснач .... и след тва одиколон или спирт ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Здравословни проблеми не вярвам да имаш тази зима не ама минлата се бях обръснал.Айляк! А въпроса не мислишли че не е уместен Бърсначка, машинка или нещо по-екзотично значи щом става въпрос за БРЪСНЕНЕ не мислиш ли че би трявбвало да е с Бръснач.защото с машининка си е постригване ..а с вар или спирт си е жив опит за самоубийство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Здравословни проблеми не вярвам да имаш тази зима не ама минлата се бях обръснал.Айляк!А въпроса не мислишли че не е уместен значи щом става въпрос за БРЪСНЕНЕ не мислиш ли че би трявбвало да е с Бръснач.защото с машининка си е постригване ..а с вар или спирт си е жив опит за самоубийство! Идеята беше че има СПЕЦИАЛИЗИРАНИ бръсначки за глава по белия свят : не е само с бръснача и каиша Иначе е лесно да се бъзика човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Awe otiwate da wa obrasnat w edin friziorski salon we kwo sa ma4ite tolkowa. Sled kato w4era bqh na friziorka i sa polu4i "Otmashtenieto na brasnarq" utre trqq da sa obrasna i az miana . Ta kato si pusnete kosa predi da otidete na frizior prowerete dosta dobre kakaw e miana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Идеята беше че има СПЕЦИАЛИЗИРАНИ бръсначки за глава по белия свят : не е само с бръснача и каиша Иначе е лесно да се бъзика човек. Кой ти е казал че е само бръсначи и каиша?!Естествено че има всякви бръснчи за глава,брада,х..й,гъз и т.н. Аз мойта глава си я бях обръснл с бръснач за брада ,ако това ти беше въпроса по горе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Ти ме разби ве братле. Ше каеш, че е големия феномен да си обръснеш главата Цяла тема си отворил за това Значи много е лесно. Просто си махаш всичката коса от главата. Аз обикновенно сам се бръсна, а и с коса не съм се виждал от 2 години сигурно Даже в момента ми е много - 3мм. Отивам след малко да поправя това антропогенно недоразумение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Отивам след малко да поправя това антропогенно недоразумение Хахахахаха /oфтопик/: хахахаххаххахаха ти като чуеш някоя нова дума и не може да не се изфукаш значи... /край на офтопика./ Изобщо темата можеше да намери място в Нестандартно въпроси,ама айде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.