Jump to content
BulForum.com

Игра "Намери ми!"

Recommended Posts

Къде на клавиатурата е Н и къде е Р... :blink: ? Точно и ясно дори с главни букви ШАМАР ама майната му вече си заформихте продължението

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Е, не мога да не пльосна и аз, даже не един, а четири броя ШАМАРИ... след като стотина пъти те разбрах погрешно... :P

1939-02-04SlappingLessonB.jpg

• 2 weeks later...
Аз искам снимките , които са изложени на билбордове на площад Съединение на водка флирт по възможност да стават за декстопа ( wallpapers)

Аз намирам само това Флирт.Ако те удовлетворява(или не) пиши някое друго желание да раздвижим темата. :)

Аз намирам само това Флирт.Ако те удовлетворява(или не) пиши някое друго желание да раздвижим темата. :)

Да става . Но мисля , че преди мен е човека с плесницата ако аз сам последен нека Нитро да раздвижи темата

Да става . Но мисля , че преди мен е човека с плесницата ако аз сам последен нека Нитро да раздвижи темата

Няма ли някой да иска нещо??? Ако не аз искам снимка от върха на кулите близнаци преди 11 септември!

Няма ли някой да иска нещо??? Ако не аз искам снимка от върха на кулите близнаци преди 11 септември!

Тук разгледай

Искам снимка на най-високият мост в света . Мостът , който се извисява най-високо над морското равнище .

Ето. Тая тема май трябва да е с подзаглавие Welcome to Google/Yahoo image Search :)

EDIT: добре де, може да не зачитате моя pic :)

smokemondf5.jpg :)

Нещо такова ли?

Трябва ми снимка на рекламата дето стои по таблоидите в Пловдив на Green Apple, Vodka (flirt) мисля че беше :)

С онази русата мацка ;)

EDIT : Това отгоре са снимки от Столипиново, а Изгрев изглежда по съвсем друг начин ;) . Просто не бъркайте великият Изгрев :)

WhiteSnake-EatingWhiteRat01.jpg

Надявам се да отговаря на исканото.Отстъпвам моя ред на които желае :)

искам снимка на възможно най много ръководни лица от бкп

• 1 month later...

Гледам, че темата умря нещо. За да я посаживя малко - искам снимка - screenshot на сайта, който беше преди warez.ru - free.veno.org :P

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...