cyber4o Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Това ли е ? http://www.lawsy.net/images2/liedetector.jpg Аз искам снимка на някав бой между милан и интер може и между рома и лацио О БОЖЕ БЕЗ ДА ИСКАМ СЪМ ПРАТИЛ НЕКВА ГЛУПОСТ ВМЕСТО КОЕТО ТРЯБВА ...ЕТО ГО ДЕТЕКТОРА Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Пич къв е тоя гаден травестит ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Това ли е ? http://www.lawsy.net/images2/liedetector.jpg Аз искам снимка на някав бой между милан и интер може и между рома и лацио Кво е тва бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Готово искам си снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Готово искам си снимката Ти нещо ебаваш ли се:I am sorry the page you are looking for cannot be found, why dont you pick a tag and browse about. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Бах мааму нещо е бъгнато майна слагам квото трябва а то излиза друго ето го детектора искам си снимкитееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Искам снимка на Моста на въздишките Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 мисля че аз исках и никой не ми е дал това което исках Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ето малко бой между милан и интер. Бой кървища и сръбса музика :-Д Искам снимка на Моста на въздишките Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 най в ляво и най вдясно http://images.google.bg/images?q=%D0%BC%D0...sa=N&tab=wi искам снимка на 2live crew от някакъв концерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 най в ляво и най вдясноhttp://images.google.bg/images?q=%D0%BC%D0...sa=N&tab=wi искам снимка на 2live crew от някакъв концерт Тук има няколко но са за 18+ Аз искам снимка на най-скъпият мотор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Искам снимка някой да показва ,среден пръст на Милко Калайджиев Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 мини са не мини и някой се изцепи с уникално желание аре искайте снимки,където може да съществуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Е да, ама аз преди време исках снимка на Зорд от Бенджи, Закс и Звездния Принц - никой не ми намери и ме упрекнахте, че това е невъзможно, но аз си намерих. Вярно, малко е глупаво да искаш снимка на Ивана как пее в Миланската Скала, но пък и е безмислено да искаш снимки примерно на Син Трабант Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 За мен идеята на играта е да се искат неща, които спокойно можеш да се хванеш да снимаш сам. Инициатива е ключовата дума тук. Както когато аз поисках нагризан банан - някой е имал банан, нагризал го е , щрак и готово. Едно е да си вземеш банан, друго е да гониш някойси Милко и да му показваш пръсти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Инициативата с банана е единствена по рода си.Играта се казва " Намери ми " не "Щракни ми".Според мен идеята е да се разровиш из нет-а и най-малкото да убиеш 5-10 минути пред компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Инициативата с банана е единствена по рода си.Играта се казва " Намери ми " не "Щракни ми".Според мен идеята е да се разровиш из нет-а и най-малкото да убиеш 5-10 минути пред компа. Добре тогава - намери гола снимка на Гаджето ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 за да тръгне наново играта ще си позволя да поискам снимка улицата с червените фенери в амстердам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Искам снимка на животно, умряло на пътя (сгазено). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Искам снимка на Хирошима след като е хвърлена атоманта бомба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Искам снимка на пицар (човек, който прави пици) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Искам снимка на ядрен реактор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 не знам дали ще одобриш щото е само схема така че няма да искам http://www.inrne.bas.bg/wop/ARCHIVE/wop_4_...es/image004.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Искам паднал велосипедист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Тук Искам снимка на скъп,швейцарски,ръчен часовник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.