Jump to content
BulForum.com

Спешна нужда от кръводарители !!!!

cheese

Recommended Posts

Няма проблеми за цигарите. ;)

Само не пушете СЛЕД кръводаряването... Виждал съм доста случаи на припадане от цигара...

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

За да не се чудите и маете, ето ви телефона на центъра - 904 454 , въпросите - там. Работно време - делнични дни : 08:00-19:00 ч., събота : 09:00 - 16:00 ч.

Безопасно за здравето кръв може да се дава през два месеца.

HemophiliacInMe те твоите бесове ако трябва съвсем да се укротят, трябва да ти пускат по три кила кръв на седмица :D Айде, две да са :D

днес с две мадами ходихме да се.... отчитаме. едната обаче отпадна от надпреварата и си няма течно шоколадче, вафлички или сокче. твърди че след ден-два пак щяла да се пробва.

две бележчици дадохме на човека, ако са стигнали до него де, щото на едно барче поръча да ги оставим. дано лечението на хлапето е успешно.

Добрата новина в случая е, че има доста желаещи да помогнат на хлапето...

Това наистина е добра новина :)

Чак сега се оправих, обаче определено си заслужаваше :)

koi koga shte hodi ? subota raboteshe li az imam niakvi glupavi lekcii po informatika ma shte gi prejalq haha,Kuv e plana shte gledam da ne se intoksikiram s otrova da moga da dam kruv koi koga shte hodi ?

Ne me e strah ot igli i takiva raboti makar che za parvi pat shte davam vse mi e taq kolko shte vzemat samo da ne pukna !!!!

koi koga shte hodi ? subota raboteshe li az imam niakvi glupavi lekcii po informatika ma shte gi prejalq haha,Kuv e plana shte gledam da ne se intoksikiram s otrova da moga da dam kruv koi koga shte hodi ?

Ne me e strah ot igli i takiva raboti makar che za parvi pat shte davam vse mi e taq kolko shte vzemat samo da ne pukna !!!!

Взимат само 450гр кръв-от това не се умира :)

Аз поисках да ми издадат и талонче за кръвната група.

Събота и неделя кръвния център работи от 9 до 16ч

cqlata rabot mi se vijda mnogo zabarkana da ida da dam kruv da se obesnqvam za koi q davam i posle da davam niakvi obqsneniq na nqkuv mobilen telefon...np ailqk sum KADE E CENTARA koito bachka subota i nedelq i ima li nqkva taksa utre napravo da hodq.

ZGAN, такса в смисъл? :blink:

Отиваш в Окръжна болница, центъра се пада точно на гърба и, ще те упътят, ако попиташ за даряването на кръв.

velvet_underground, ок е за понеделник, ще се разберем на ПМ, за да не разводняваме темата.

Това наистина е добра новина :)

Чак сега се оправих, обаче определено си заслужаваше :)

стига пуаши хората. нищо ти нямаше!

картончето ти е готово, както вече знаеш....

ZGAN, такса в смисъл? :blink:

obarkah se s

kade se namira okrajna ne sam golqm fen na poliklinikite ne gi znam kade sa ?

ЛЮДЕ, ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНИЯ ПОСТ ОТ URL-то, !!!!!!!!!!!!!

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=72962.40;topicseen

Цитат -

"Здравейте на всички! Нямам търпение да ви споделя страхотната новина, която братовчедка ми ми съобщи преди малко. След изследване на костния мозък днес на Краси резултатите му са отлични Изпаднал е в ремисия, което означава, че са успяли да изчистят раковите клетки от кръвта. Сега ще продължат лечението за да стимулират костния мозък да произвежда само здрави клетки. Моля се всичко да е наред и да върви така успешно лечението му Желая ви здраве "

УСПЯХМЕ, ПОНЕ ЗА СЕГА, ДАНО ДА Е ЗА ПОСТОЯННО !!!!!!!!

• 1 month later...

днес се организирахме група приятели да даваме кръв

мина супер яко , първоначално малко шубе , че ми е за 1ви път

ама след 6-7 месеца може пак да отида :smile:

дават мн готини ключодържатели с кръвната група , и едно кашонче с разни вафли , течен шоколад и сокче :P

някой пробвал ли е дали бележките за 2 дена отпуска важат в даскало . че се чудя дали утре да ходя или не

днес се организирахме група приятели да даваме кръв

мина супер яко , първоначално малко шубе , че ми е за 1ви път

ама след 6-7 месеца може пак да отида :smile:

дават мн готини ключодържатели с кръвната група , и едно кашонче с разни вафли , течен шоколад и сокче :P

някой пробвал ли е дали бележките за 2 дена отпуска важат в даскало . че се чудя дали утре да ходя или не

естествено, че важат, на нас даже в даскало идваха да ни взимат две сестри преди 4 месеца някъде и пак даваха кашонче с вафли и шоколад и бележка за два дни.

при нас като идваха в даскало нямах още години

и май скоро пак са идвали , щото секи който ни видеше ни питаше "вие що не дадохте тогава , като бяхме в английската . ми чак сега ? "

Поддържам връзка с родителите на детето, ако се наложи да се дава още, ще се обадя.

А инак който има желание, да ходи да си дава де, то е полезно. Само бих посъветвал хората под 20-22 години да не прекаляват - повече от два пъти в годината не мисля, че е добре, нищо, че по закон може през два месеца да се дава.

И зарежете тия шоколади и прочее - най-добре се възстановява човек от черен дроб или далак на скара и червено винце :D

• 2 weeks later...

А къде сте дали кръв, че са ви дали ключодържател с кръвната група? Че аз съм станал на 20 години и още не си я знам. Ще ми я кажат ли като даря?

А къде сте дали кръв, че са ви дали ключодържател с кръвната група? Че аз съм станал на 20 години и още не си я знам. Ще ми я кажат ли като даря?

Ще ти кажат споко.- Аз съм давал 2 пъти и първия път ти дават 1 талонче на кръводарителя и там си пише всичко. А пък ако не дай си Боже си болен от нещо което се пренася по кръвен път ще те уведомят и за това - такава е практиката...

Талонче дават само ако си поискаш. Така че направи го това (поискай си) и си готов :)

разбира се че ще ти я кажат.

аз мойта я научих чак в казармата :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...