PSYCHOSIS Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 За какви идиотщини ли не си харчат парите известните личности...Току що гледах едно предаване по VH1, в което ставаше дума за 100 000 (сто хиляди) доларовата диамантена каишка на кученцето на Бритни Спиърс. За подобни неща има една хубава звучна дума - изгъзица. Знаете ли за други такива изгъзици на звезди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 агаси е един от най-скромните сред спортистите.това е сериозно-има аеrojet за 8 млн.$,което е поносимо,има и към 35-36 автомобила,което също е окей.майкъл джордън също е от скромните-пуши пури от по 4 000 долара парчето и си купува по 50 костюма месечно като цената им е от по 5-10 бона $.иначе по mtv или по vh1 дават къщите на богатите чат-пат-еми кво да кажа майна,освен,че всеки път се хващам за главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Имат пари хората - купуват! Нали са "звезди" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ааа веднъж по VH1 гледах точно класация Топ 100 Celebrity изгъзици само дет заглавието на беше зададено съвсем така разбира се. И то кво ли не видях там - по колко си милиончета дават, за да им облицоват телефоните в диаманти, etc.Още по- се изненадах за тия диаманти не само заради цената ми ... то даже красиво не беше Абе кви ли не щуротии имаше и на първо място кво - Кучето на Парис Хилтън!!! (тя ли беше, сестра й ли беше, общо ли им беше - не гарантирам). Ама ба*и тъпата животинка - едно такова хилаво, грозно .... То аз нямам и 1/100 от дрехите на тва куче като говорим за бройка, а за цената изобщо дума да не става. Абе чудя се, тия хора кат имат толкова много пари, що поне не ги дадат за нещо свястно Ае, да си купиш хубава къща - разбирам, ама да дадеш толкова пари за кучешки аксесоари .. ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 има ли смисъл изобщо от коментари по случая ,се питам аз???имат пари-харчат пари!имат много пари-харчат за много глупости!гледайте "The fabolous life of.." i tam ще видите кви ли не простотии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Абе някъде бях прочел,че Дейвид Бекъм си купувал всеки ден нови гащи,ако не се лъжа май бяха по 2000 долара всеки,и никога не носил един и същ чифт два пъти Абе има си пари,харчи ги,на мен кво ми влиза в работата,предполагам,че ако и аз имах толкова много пари се щях да измисля някоя идиотщина за да ги харча Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 А някои хора нямат какво да ядат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 защямат какво да ядат? има две причини. или не са бачкали, или са ги прецакали. за прецаканите съжалявам, но другите нека не ги съжаляваме, а направо да ми ядат банана. и аз бих купил на кучето си паничка инкрустирана с диаманти. какво лошо има? и ще си има собствен гардероб. какво му е лошото в това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 защямат какво да ядат? има две причини. или не са бачкали, или са ги прецакали. за прецаканите съжалявам, но другите нека не ги съжаляваме, а направо да ми ядат банана. и аз бих купил на кучето си паничка инкрустирана с диаманти. какво лошо има? и ще си има собствен гардероб. какво му е лошото в това? По-добре е да ги дадеш тея пари на тези ,които се нуждаят,a не за някви изгъзици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 тва е сложен върпос. мисля се за добър човек. бих давал пари на нуждаещите се, но ако имам статут на суперзвезда, ще имам достатъчно да се полигавя. не излизайте с идеята звездите да си дарят всичко. изключително глупаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Не аз не говоря да си дадат всичките пари за благотворителност ,а да не прекаляват с глупавите покупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 един път по телевизията казаха, че в Русия се продавал някакъв диаман, който е единствен в света и цената му била 2 милиарда долара.... та руските милиардери се наредили на опашка за него това е най-голямата гъзария за кояро се сещам в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Какво ги коментирате хората...като имат пари да си ги харчат.Все едно вие не си купувате разни неща дето никога няма да ви потрябват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Какво ги коментирате хората...като имат пари да си ги харчат.Все едно вие не си купувате разни неща дето никога няма да ви потрябват... Ми аз не си купувам неща дет няма да ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Аве за кви ли не кретеноидни неща си дават милионите тия пичове и пички Бекъм напраил барачка (или неква подобна постройка) за има-нема $200 000, за децата да си държът играчките в нея ... ръгай ги в мазата ве човек Ма закво па да не ... само да притеснявам банките, че имам сто милиона при тях на съхранение, вместо да ги похарча за тъпня и да не са притеснявам, че могат да ми ги откраднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 А точно по MTV тва предаване fabolous life гледах онея от филма "Отчаяни съпруги" на месец харчат само по 2000$ за да си поддържат фигурата Тва за Бекъм и аз го четох за гащите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Оф кат имат да харчат вие ако имахте толкова щяхте да сте достатъчно опиянени и нямаше да мислите както мислите сега...при всеки е така и при мен и при вас кат ви чукне парицата забравяте за малките неща и харчите наволя....сега нямате и затова обръщате внимание на всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.