Burkoff Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 :-) Усещам, че ще има и 4-та част :-)) да видим .. дали ще съм прав .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 търгна момчета........кодеците са базикаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 филмът е лудник.......направо ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Абе , хора кое точно ви разби във филма Аз ли не разбирам от филми или 3тата част е абсолютно еднаква с останалите 2 Като го гледах можех да предвидя всяка следваща сцена , и то не защото съм гадател, просто всичко се повтаря до втръсване, по един отвратително банален начин НЕ МИ ХАРЕСА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Като четох коментарите по темата,очаквах да е по-тъп. В интерес на истината,ако не бях гледала 1 и 2,тази щеше да ми е интересна,обаче предишните серии определено са много по-добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 3-тата част е пълна боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 3-тата част е пълна боза. Е чак пък боза. Не е като първите две части, но не и толкова лош. Ако си гледал първите два филма този няма с какво да те впечатли. Препоръчвам ти, ако не си гледал първите два да ги изгледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Не е лош филма , верно се повтаря всичко , но пак е як. Но нещо края му беше тъпичък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Първата част й се изкефих...не че беше нещо много особено, но ми хареса. Втората - преглътнах факта, че е подобна на първата, поне идеята за история се запазваше заради оная дет беше в лудницата ... Пък и оригинални идеи има, не може да се отрече. Сега е въпроса до колко са оригинални неща повтарящи се в 3 филма А третата част...нямаше го тоя интерес кой ще пукне просто...то си беше ясно. Като за филм с големи претенции можеха и нещо да разнообразят, знам ли :/ Та ако ви се гледа някоя от частите, бих препоръчала първата. Тая не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 aide na dvdrip http://www.arenabg.com/details.php?id=48990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 За да не отварям нова тема... Някой гледа ли 4-тата и заслужава ли си с 3д-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Всички части са уникални много зверски, мене много ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.