The Black Dragon Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Най-накрая излезе така дългоочакваната трета част на Final Destination. Със сигурност ще е толкова добра колкото и предните две части. Само да излезе с малко по-хубаво качество и ще я гледам, че тва CAM е отврат. Трета част е с някво влакче на смъртта www.fd3movie.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Да го чакаме ли на кино??Шото предичните две части ми харесаха жестоко и няма да ми се свидят три кинта, да дам за широкия екран и якото колона Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 ako e kato parvite 2 4asti opredeleno 6te go gledam na kino nqkoi znae li koga izliza po plovdivskite kina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Аз пък се надявам да се различава от предните две части,че иначе става банално предвидим Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Аз пък се надявам да се различава от предните две части,че иначе става банално предвидим Гледал съм само 2-ката и определено е един от най-бруталните филми дет съм гледал.Дано 3-ката не бъде някав прекалено измислен.Очаквам го с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 пфф тва е само за кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 проблема е.4е докато излезне на кино и аз ще сънм го свали л вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 проблема е.4е докато излезне на кино и аз ще сънм го свали л вече Изтраях Saw 2 да излезне на кино ... и тва ша изчакам ... виж за Hostel не знам, дали си заслужава трите жълтици Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 та няква дата за кино ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 а е тоя филм субс няма ли да има,защото звука му е ужасен и не мога да го гледам без надписи;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 а е тоя филм субс няма ли да има,защото звука му е ужасен и не мога да го гледам без надписи;( няма още субтитри ама според мен не го глейдате с това качество...като излезе с по-добро тогава или на кино инъче филма сигурни ще е луд...ония ден гледах пак първата част Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Някой има ли идея кога ще излезе на кино,че така ми се ходи,пък дават само някви шитни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Аз съм гледал 1 и 2.Много луди бяха.Дано 3 да е още по-зверска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 В 1 и 2 най ме кефи краят,винаги е уникален Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Този филм наистина ще е луд.Аз съм гледал първите два и много ме кефят. Дано по-скоро да излязат субтитри защото търпението ми се изчерпва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 филмът определено ще си заслужава за кино ако се съди по първите две части така че ви препоръчвам да изчакате да излезе а да не си разваляте кефа и да го гледате колкото да се каже че сте го гледали пък и по този начин си удължавате удоволствието и като го гледате на кино ще ви е още по яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Дано излезе скоро,че търпението ми се изчерпва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Аз пък се надявам да се различава от предните две части,че иначе става банално предвидим Ами като имаш предвид, че режисьорът и сценаристът от първата част са такива и на втората... и като прочетеш за какво се говори филмът... Историята като гледам е напълно същата, само мястото е различно... но все пак и аз не съм го гледал и ще видим... чакам го dvdrip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Ами като имаш предвид, че режисьорът и сценаристът от първата част са такива и на втората... и като прочетеш за какво се говори филмът... Историята като гледам е напълно същата, само мястото е различно... но все пак и аз не съм го гледал и ще видим... чакам го dvdrip... Ами ясно,пак ще избегнат смъртта,я някой сънувал какво ще стане предупредил останалите и после почва една сеч Няма лошо,заради самия край бих го гледала,винаги е направо размазващ и с черен хумор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 нямам късме,т с тоя филм... Пръво го свалих в 2 диска,но с ужасно качество Второ свалих го пак в два диска,с добро качество,но без субс Ся го свалих в един диск,със субс,но не мога да го подкарам...дава мигрешка и ми изклю'чва BS player-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 нямам късме,т с тоя филм...Пръво го свалих в 2 диска,но с ужасно качество Второ свалих го пак в два диска,с добро качество,но без субс Ся го свалих в един диск,със субс,но не мога да го подкарам...дава мигрешка и ми изклю'чва BS player-а Смъртта ти има зъб Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Тая поредица "Последен изход" е тотална мания.За мен тва са прекрасни филми,а на някой може и да му е смешно но мен ме накараха да се замисля върху доста неща от живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Мен също, но третия не беше толкова интересен. Първия е моя фаворит. Втория също не никак зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Само на мен ли не ми тръгва филма?Като го пусна и ми дава грешка и ми спира bs playera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Само на мен ли не ми тръгва филма?Като го пусна и ми дава грешка и ми спира bs playera Пробвай да смениш кодеците или да го подкараш с Crystal player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.