Izo Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Значи свалих си тая българската версия.И като почвам да инсталирам играта и всички менюта са ми с някакви черти,без да има букви!Как да го оправя това?Аз мога да я инсталирам така,ама дали после пак няма да е същото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Значи свалих си тая българската версия.И като почвам да инсталирам играта и всички менюта са ми с някакви черти,без да има букви!Как да го оправя това?Аз мога да я инсталирам така,ама дали после пак няма да е същото? Няма, на мен винаги така ми става когато инсталацията не е на латиница. Спокойно, в играта всичко си е нормално. Енджой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Инсталирах я и няма проблем наистина!Но се чудя-в тази игра няма копчета.Как да видя например какво имам в инвертара?Щото взимам разни предмети,а не мога да ги видя Да не говорим,че ако натисна дясното копче на клавиатурата и излизам в Windows Някой да я е играл и да ме светне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.