Jump to content
BulForum.com

Packet/Port Forwarding

DELUXe

Recommended Posts

Та значи за да пусна Apache на локална машина зад Рутер и да се вижда извън локалната мрежа под Windows XP ми казаха, че прябва да препратя порта на ПЦ-то (рутер) към локалната машина. С каква програма става това ако някой знае да обясни плс.

това се први на самия рутер, а не на локалната машина

ако сървъра ти се вижда от другите в лана нищо повече не трябва да му настройваш

Зависи какво ползваш като рутер.

Ако примерно е Windows с ICS, там си има опции за това, не е нужна отделна програма като winroute.

Еми нета е пуснат през тая хaва където шерва ланката ето как съм го направил.. я обясни за това ICS pls..

това се први на самия рутер, а не на локалната машина

ако сървъра ти се вижда от другите в лана нищо повече не трябва да му настройваш

нищо не разбрах

Еми нета е пуснат през тая хaва където шерва ланката ето как съм го направил.. я обясни за това ICS pls..

Control Panel - Network Connections. Избираш кънекшъна който ти е интернета, и който си шернал с останалите. Properties, после Адванцед, под Internet Connection Sharing - Settings бутона.

Add,

и въвеждаш дескрипшън, адрес на компа в мрежата където е сървъра, външен порт 80, вътрешен = този на който е настроено апачето, вероятно пак 80.

Control Panel - Network Connections. Избираш кънекшъна който ти е интернета, и който си шернал с останалите. Properties, после Адванцед, под Internet Connection Sharing - Settings бутона.

Add,

и въвеждаш дескрипшън, адрес на компа в мрежата където е сървъра, външен порт 80, вътрешен = този на който е настроено апачето, вероятно пак 80.

Много мерси :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...